Skip navigation
David Emmenlauer
Currently Being Moderated

Since last Premiere Pro CC Update no more MXF AVC-Intra Class 100 Playback. Any suggestions?

Dec 13, 2013 5:27 AM

Tags: #pro #premiere #playback #update #mxf #cc

I updated Premiere Pro CC two hours ago and since then there is no more realtime playback of my MXF AVC-Intra Class100 1080p footage, which worked perfectly bevore. When paused it shows the current frame of the footage after about 10 seconds. Does anyone else have this problem or are there suggestions what I can do?

 

Thank you! David

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Dec 13, 2013 5:50 AM   in reply to David Emmenlauer

    Hi David,

     

    Welcome to the forums.

     

    Please try to create a new sequence and then copy and paste the old into the new one and check if that helps.

     

    Regards,

     

    Vinay

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Dec 13, 2013 6:10 AM   in reply to David Emmenlauer

    Hi David,

     

    Please try to clean the media cache files. Also, try to reset the preferences of Premiere Pro. 

     

    Regards,

     

    Vinay

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Dec 13, 2013 6:31 AM   in reply to David Emmenlauer

    Hi David,

     

    Great!! . It was my pleasure.

     

    Happy editing!!

     

    Regards,

     

    Vinay

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points