Skip navigation
Currently Being Moderated

After updating MAMP the local view doesn't work anymore

Dec 13, 2013 5:50 AM

Tags: #mac #dreamweaver #mamp

I have updated to the latest version of MAMP.

I also checked all my server connections in dreamweaver. I also imported my old database again as for some reason it didn't keep all the tables correctly.

 

I have got the following setup in Dreamweaver:

 

Site Name: Local

Local Site Folder: /Users/Documents/Mysite  (I know it is not in the htdocs folder but it never was and before it worked)

Server Name: localhost

Connect using: Local/Network

Server folder: / Users/Documents/Mysite (worked like this in old version of MAMP)

Web URL: http://localhost/

Server Model: PHP MySQL

The Box Testing is ticked

 

 

I also have my remote server setup as:

Site Name: asite

Local Site Folder: /Users/Documents/Mysite  (I know it is not in the htdocs folder but it never was and before it worked)

Server Name: Godaddy

Connect using: FTP

FTP Adress: mysite.co.uk

Username: myusername

Password: xxxxxx

etc

 

 

Can anybody see what I'm doing wrong? Any help welcome

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Dec 13, 2013 5:56 AM   in reply to RiaandSteve1

    Try

    Web URL: http://127.0.0.1/

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Dec 13, 2013 12:18 PM   in reply to RiaandSteve1

    Just for giggles, try putting your site folder inside the Mamp/htdocs folder. 

     

     

    Nancy O.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points