Skip navigation
Currently Being Moderated

Panel components do not load.

Jan 13, 2014 2:58 AM

Tags: #flex #flex-4.6

Hi All,

 

I am developing a Flex extension for InDesign CS5 above. I am using Flex 4.6, EB 2.1. The UI is simple, just contains a button. On the application complete, I just initialize an object of a class. My problem is that sometimes, the button on the panel just doesn't load. For eg., if I close the ID application without closing the panel, and then re-open the application, normally, the panel should load fine with its components. But here, the button is not visible. I have to close the panel, and then re-open it to get the button to load. There is no specific pattern. I tried finding out the problem by setting up alerts in the pre-initialize, initialize, creation complete and app complete events. But these events are not triggered.

 

I am in a fix. It doesn't feel right that the user should close the panel and re-open it, to get the extension to work.

 

Anything I can do to fix it?

 

Thanks.

 

Just noticed on repetitive testing that the problem seems to occur in ID CS6.. Any input?

 

Message was edited by: poortip87

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Feb 18, 2014 7:06 PM   in reply to poortip87

    Feel fortunate to see the correct solution, I also got many questions on the panel component.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points