Skip navigation
pause
Currently Being Moderated

album vide...

Feb 3, 2014 9:13 AM

Bonjour,

 

J'ai creer un album mobile dans mon organiseur et copié le lien.

Le problème c'est que le lien renvoit à un album vide!!

Il y a la fenêtre noire d'Adobe avec le titre de l'album et au centre le message "il n'y a aucune photo ou video dans cet album"!!

Pourquoi est-ce que mes images n'apparaissent pas (fichiers jpeg) ??

Merci pour votre réponse

 

 

Translation

 

Hello,

 

I create a mobile album in my organizer and copy the link.

The problem is that the link returns to an empty album!

There is the black window with Adobe album title and center the message "there is no picture or video in this album"!

Why my images do not appear (jpeg files)?

Thank you for your reply

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Feb 3, 2014 9:01 PM   in reply to pause

    pause,

     

    How many media items are there in Elements album when you select the album in left panel? Could you signin to www.adoberevel.com and check if you see any media in that album from "Albums" tab? Also do you have more new media marked for upload from Elements apart from this album. If yes, whatisthe status of those media on adoberevel.com? If the media is also not there on adoberevel.com, please try the following steps:

     

    1. In Elements, go to Edit>Preferences>Adobe Revel>Turn OFF Revel agent>CLick OK.

    2. Go back to Adobe Revel preferences and turn ON revel agent again.

    3. Let upload happen and re-check.

     

    Regards,

    vaishali

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points