Skip navigation
chantrella
Currently Being Moderated

Imported Captivate video playbar doesn't display close captioning icon

Feb 13, 2014 1:17 PM

I've imported a captivate 6 demo into robohelp 10 and everything works perfectly, except that the closed captioning (CC) icon does not display on the Captivate playbar. It shows up just fine in Captivate, but not in Robohelp.

 

 

I've tried externalizing the skin to import into Robohelp and I still get the same result. The CC icon doesn't show up in the playbar. I have to have closed captioning in my work environment for my Captivate videos. Can anyone help?

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Feb 13, 2014 1:26 PM   in reply to chantrella

    Hi there

     

    Silly question. Does the CC button present on the Captivate BEFORE you import it into RoboHelp?

     

    Cheers... Rick

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 13, 2014 1:58 PM   in reply to chantrella

    Hi there

     

    Screen captures might prove useful, but if you are to provide them, you will need to use the camera icon and upload them here.

     

    When you are linking to the Captivate, how are you doing it? Are you pointing to the SWF or are you using HTML 5 output from Captivate?

     

    Cheers... Rick

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points