Skip navigation
Currently Being Moderated

Labs Forum is SLOW

Nov 23, 2006 3:32 AM

I subscribe to the Lightroom forae. Compared to other manufacturers' forae, these are extremely slow when loading.
 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Nov 23, 2006 2:05 PM   in reply to DigPeter
    Hi Peter,

    We are aware of the performance issues and are considering other technologies for the Adobe.com user forums.
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Dec 20, 2006 2:06 AM   in reply to Daniel T

    In article ek55v2$340$1@forums.macromedia.com, Daniel T at
    webforumsuser@macromedia.com wrote on 11/23/06 14:05:

    > Hi Peter,
    >
    > We are aware of the performance issues and are considering other technologies
    > for the Adobe.com user forums.

    That's refreshing.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Dec 21, 2006 2:53 AM   in reply to Newsgroup_User
    quote:

    Originally posted by: Newsgroup User

    In article ek55v2$340$1@forums.macromedia.com, Daniel T at
    webforumsuser@macromedia.com wrote on 11/23/06 14:05:

    > Hi Peter,
    >
    > We are aware of the performance issues and are considering other technologies
    > for the Adobe.com user forums.

    That's refreshing.




    it may be refreshing - but it's refreshing too slow that's the problem!
    lol
     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points