Skip navigation
Currently Being Moderated

Blank screen

Mar 15, 2009 5:41 PM

I have been happily using BW on my work computer, but cannot get it working on my laptop. Everything appears to load, the status bar says "done" and the screen is completely blank. I have no problem w/ adobe "share". I'm running xp sp3 with Firefox 3.0 (also 3.1 beta3, which has same problem). I've installed the latest flash and have javascript enabled, and have run out of ideas.
Thanks,
Tom
 
Replies 1 2 Previous Next
  • Currently Being Moderated
    Mar 17, 2009 6:50 AM   in reply to tlvee
    Hi Tom,

    Sorry to hear you are running into this blank screen issue. We had other reports of this but haven't yet detemined exactly what causes it. It has been resolved in a number of cases, but again, it's not yet clear what fixed it. Please respond to the list of questions below so we can understand your laptop setup and see if it matches the profiles of other folks running into this anomoly. I filled in the details you already provided.

    Operating system - XP sp3
    Browser(s) - IE7 (what exact version please?)
    Flash Player version - http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=tn_15507

    Next please try the following:

    Clear IE cache - clear cookies - close the browser and then reload Buzzword
    Check for security software (e.g., Norton Internet Security) - if yes, please try with it disabled.

    Has Buzzword ever worked on this machine?
    Please try these URLS:
    https://www.buzzword.com
    https://www.buzzword.acrobat.com
    https://www.acrobat.com


    From https://www.acrobat.com:
    sign in to Buzzword - result?
    sign in to Share - result?

    if Share loads, try moving to Buzzword by clicking on the New icon at the top right (little pencil icon)


    One other thing to confirm - pleae right-click body of the blank page to see if flash player context menu shows

    And finally, can you please try using Firefox to see if the result is the same - thanks.

    regards,
    Peter Watson
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 18, 2009 12:00 PM   in reply to tlvee
    Tom,

    Thanks for the details. Can you please try installed the debug flash player 10 to see if we can catch some exception that is failing silently in the standard player.

    First please run the latest uninstaller:
    http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/uninstall_flash _player.exe

    Here's the links for the debug players:
    IE - http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/updaters/10/flashplayer _10_ax_debug.exe
    FF - http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/updaters/10/flashplayer _10_plugin_debug.exe

    Please let us know if that provides any additional info.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 18, 2009 2:46 PM   in reply to p_watson
    This thread referred me here.

    regarding the url's:
    https://www.buzzword.com: blank screen - get flash menu with right click
    https://www.acrobat.com: blank screen - get flash menu with right click
    https://www.buzzword.acrobat.com -
    Error: "www.buzzword.acrobat.com uses an invalid security certificate.
    The certificate is only valid for www.adobe.com
    (Error code: ssl_error_bad_cert_domain)"

    I'm on a Mac OS X 10.5.6 PowerMac G5 (non-intel) Firefox 3.01 and Safari 4

    Hope this helps.
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 18, 2009 3:54 PM   in reply to Nickname_here
    Hi,

    Thanks for posting the details of your findings. Can you please try running the debug player and see if you get any different results.

    On additional thing for both of you to try is installing the FireFox addon http://getfirebug.com/
    This will allow you to look at all the files being loaded and perhaps we'll see what is failing.

    Once it's installed you see a little bug icon in the lower right corner, click it and you'll see the configuration page.
    click on the NET option and then click the checkbox "Net Support for Network monitoring."
    Now load http://buzzword.com and let me know what the result is.

    OR (coming up with ideas as I'm going here...) you can clear out the browser cache and then request buzzword - then look in the browser cache folder and take a screen shot of all the files - I'll compare with a good load and see if something obvious is missing.

    thanks - this issue has been very difficult to nail down, we have not been able to reproduce it in house. So any efforts you take to help track it down are greatly appriciated.
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 23, 2009 9:55 AM   in reply to tlvee
    Hi Tom,

    Thanks for the follow-up, I'm glad to hear it's working for you now. Thanks for the debug player dump, that's at least a clue for us to work with in diagnosing this issue.
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 23, 2009 10:49 AM   in reply to p_watson
    Ok, my previous post needs a slight correction. I do have an Intel PowerMac (at work). I'm still getting the blank screen. At home running Tiger 10.4.? on a Non-Intel PowerMac G5 it works fine.

    I'll try that debug firefox extension and post it.
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 23, 2009 10:56 AM   in reply to tlvee
    I'm not sure what this all means but...
    here it is for buzzword.com:

    Firebug's log limit has been reached. %S entries not shown. Preferences
    GET #o
    https://buzzword.acrobat.com/#o

    200 OK

    buzzword.acrobat.com

    11 KB


    268ms
    ? AC_OETags.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/AC_OETags.js


    buzzword.acrobat.com

    3 KB



    GET allSettings.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/allSettings.js

    200 OK

    buzzword.acrobat.com

    592 B


    83ms
    GET cookies.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/host/browser/js/cookies.js

    200 OK

    buzzword.acrobat.com

    808 B


    84ms
    GET ets.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/host/browser/js/ets.js

    304 Not Modified

    buzzword.acrobat.com

    2 KB


    84ms
    GET jsio.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/host/browser/js/jsio.js

    200 OK

    buzzword.acrobat.com

    3 KB


    185ms
    GET LocalFile.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/host/browser/js/LocalFile. js

    304 Not Modified

    buzzword.acrobat.com

    2 KB


    83ms
    GET mz_keyboard.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/host/browser/js/mz_keyboar d.js

    200 OK

    buzzword.acrobat.com

    3 KB


    174ms
    GET fm_keyboard.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/host/browser/js/fm_keyboar d.js

    304 Not Modified

    buzzword.acrobat.com

    3 KB


    96ms
    GET ie_keyboard.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/host/browser/js/ie_keyboar d.js

    200 OK

    buzzword.acrobat.com

    3 KB


    179ms
    GET sf_keyboard.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/host/browser/js/sf_keyboar d.js

    304 Not Modified

    buzzword.acrobat.com

    4 KB


    91ms
    GET cm_keyboard.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/host/browser/js/cm_keyboar d.js

    200 OK

    buzzword.acrobat.com

    2 KB


    82ms
    GET convertToXHTML.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/host/browser/js/convertToX HTML.js

    304 Not Modified

    buzzword.acrobat.com

    2 KB


    83ms
    GET unsavedChanges.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/host/browser/js/unsavedCha nges.js

    200 OK

    buzzword.acrobat.com

    701 B


    83ms
    GET history.css
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/history/history.css

    304 Not Modified

    buzzword.acrobat.com

    526 B


    84ms
    GET history.js
    https://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/history/history.js

    304 Not Modified

    buzzword.acrobat.com

    6 KB


    167ms
    GET ga.js
    https://ssl.google-analytics.com/ga.js

    304 Not Modified

    ssl.google-analytics.com

    23 KB


    236ms
    ? Buzzword.swf
    http://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/Buzzword.swf


    buzzword.acrobat.com

    2 MB



    GET __utm.gif?utmwv=4.3&utmn=426963087&utmhn=buzzword.acrobat.com&utmcs=U TF-8&utmsr=1920x1200&utmsc=24-bit&utmul=en-us&utmje=1&utmfl=10.0%20r22 &utmdt=Buzzword&utmhid=477593068&utmr=-&utmp=/&utmac=UA-2820425-3&utmc c=__utma%3D62854719.3602218597377946000.1237830766.1237830766.12378307 66.1%3B%2B__utmz%3D62854719.1237830766.1.1.utmcsr%3Dbuzzword.com%7Cutm ccn%3D(referral)%7Cutmcmd%3Dreferral%7Cutmcct%3D%2F%3B
    https://ssl.google-analytics.com/__utm.gif?utmwv=4.3&utmn=426963087&ut mhn=buzzword.acrobat.com&utmcs=UTF-8&utmsr=1920x1200&utmsc=24-bit&utmu l=en-us&utmje=1&utmfl=10.0%20r22&utmdt=Buzzword&utmhid=477593068&utmr= -&utmp=/&utmac=UA-2820425-3&utmcc=__utma%3D62854719.360221859737794600 0.1237830766.1237830766.1237830766.1%3B%2B__utmz%3D62854719.1237830766 .1.1.utmcsr%3Dbuzzword.com%7Cutmccn%3D(referral)%7Cutmcmd%3Dreferral%7 Cutmcct%3D%2F%3B

    200 OK

    ssl.google-analytics.com

    35 B


    452ms
    ? Buzzword.swf
    http://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/Buzzword.swf


    buzzword.acrobat.com

    2 MB


    _
    ? Buzzword.swf
    http://buzzword.acrobat.com/Clients/604808/Buzzword.swf


    buzzword.acrobat.com

    2 MB


    _
    17 requests

    61 KB

    (40 KB from cache)
    2.73s
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 23, 2009 11:01 AM   in reply to tlvee
    Ok... that text was ugly.
    Here are a couple of screen grabs of the firebug results for acrobat.com:
    http://i40.tinypic.com/28chlki.jpg
    http://i41.tinypic.com/2m3prba.jpg (with the last entry expanded, just guessing since that's where it 'stalls'...)

    Hope this helps.

    Matt
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 24, 2009 6:44 AM   in reply to Nickname_here
    Hi Matt,

    Thanks for posting the details - from the Buzzword attempt, is Buzzword.swf the last item to load?

    Did you have a chance to try with the debug player? I'm curious if you'll have same result as Tom posted in this thread.

    My colleague also ran into this problem with his home Mac and a reboot cleared it up for him. It's a lame tech support suggestion, but can you please try it and let me know the result - thanks.
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 24, 2009 8:23 AM   in reply to tlvee
    The debug wouldn't work... it's an exe file.
    Yep, reboot every day.

    Matt
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 24, 2009 9:11 AM   in reply to Nickname_here
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 24, 2009 9:20 AM   in reply to tlvee
    What do I do with the plugin and the .xpt file?
    (It didn't come with a read me file.)

    Matt

    ps... and yes, Buzzword was the last item to load.
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 16, 2009 9:28 AM   in reply to Nickname_here

    I too have the blank screen problem.  I am desperate to get on Buzzword, but no luck.  I have unloaded and reloaded Flashplayer, emptied cache, etc., but nothing works.  Can you please help?  Has anything been discovered since the last post in March?  Thanks for your help!

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 16, 2009 9:48 AM   in reply to jsilvaportland

    I rebooted after reinstall of Flash, and here is the error message I got when I tried to get on www.buzzword.com:

     

    Error: Error #2134: Cannot create SharedObject.
    at flash.net::SharedObject$/getLocal()
    at vu.core.util::Tracer/getSharedObject()
    at vu.core.util::Tracer()
    at vu.core.util::Tracer$/get instance()
    at global/vu.core.util::VUTrace()
    at vu.frame::BuzzwordEntryPanel/onPreinitialize()
    at flash.events::EventDispatcher/dispatchEventFunction()
    at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent()
    at mx.core::UIComponent/dispatchEvent()
    at mx.core::UIComponent/initialize()

     

    Also, when I try to go to "Share" on acrobat.com, I get "Acrobat is closed, try again later".  Is this possible?

     

    Thanks!

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 16, 2009 3:43 PM   in reply to jsilvaportland

    Hello,

     

    I'm so sorry you're having trouble. Someone here has seen this before when Flash is corrupted during the installation. We recommend that you try to uninstall and reinstall Flash one more time.

     

    Here is where you can find instructions on how to accomplish the uninstall:

     

    http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=tn_14157&sli ceId=1

     

    Please respond and let us know if this doesn't help.

     

    Best,

     

    Michelle

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 17, 2009 11:54 AM   in reply to mcacbat

    I did the uninstall/reinstall step yesterday twice after reading this forum.  I did it again just now, following your link to uninstall, etc.  It still does not work, the screen is blank and I cannot get to Buzzword from the share or create a pdf screen.  It is so strange.  I can get on it at home, no problem.

     

    Anyway, please advise what I should do next.

     

    Thanks for your help!

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 17, 2009 12:24 PM   in reply to jsilvaportland

    If it's a problem that you're having exclusively at work, it maybe an issue with your company's security policies. Please have a look at this thread:

     

    http://forums.adobe.com/thread/415200?tstart=0

     

    Can you contact your IT department and find out if it could be a proxy issue?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 17, 2009 1:40 PM   in reply to mcacbat

    We are just a small office, no IT department.  We are just independently online via comcast cable, just like I am at home.  Next idea?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 17, 2009 2:01 PM   in reply to jsilvaportland

    Ok, I'm so sorry about this, but the next idea is to wait til Monday when I can have a certain engineer from the Buzzword team take a look. Have a great weekend and you'll hear from us on Monday!

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 20, 2009 12:36 PM   in reply to mcacbat

    Just a quick note to say I haven't forgotten about you, but the person that will need to troubleshoot this won't be back in the office until Wednesday. I'll make it's on his To Do list.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 24, 2009 8:48 AM   in reply to mcacbat

    Still waiting to hear on this!

     

    Here is the reason I need Buzzword.  Perhaps you have another idea!

     

    I use Acrobat to convert a Word file to pdf.  However, it does not convert line-for-line, and makes some things (like headers) appear goofy.  Since this is for a big proposal I am doing, I really need the pdf to be perfect.  Someone on this forum said I needed to upload my proposal to Buzzword and then make a pdf.  Is there another way????

     

    Thanks for any help you can give me.  This proposal is due Tuesday and I am scrambling!

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 28, 2009 10:54 AM   in reply to jsilvaportland

    Hi - sorry to hear you are running into this issue.

     

    Can you please provide the details about your machine so we can compare with the other reports of this problem - thanks.

     

         Operating system?

         Browser(s)?

         Flash Player version

     

    Have you tried with another browser on this machine?

    After uninstall/reinstall do you continue to get the debug exception about the local object?

     

    Considering that you are scrambling - I suggest you use your home machine to try importing the file into Buzzword and exporting to PDF to see the result.  If Acrobat is having problems with the header conversion, Buzzword may have similar issues.

    Are you able to manually modify the headers in Acrobat after conversion?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 4, 2009 8:42 AM   in reply to tlvee

    Cannot reply to any of the posts as my 'blank screen' arrives in a different manner and only happens with certain files.

     

    Machine IBM Intellistation MPro 6218 running MS Windows XP v 3  2 Go mem.

     

    Buzzword used for translations and teaching and it has been working well, by well I mean within the limits imposed by my knowledge of Acrobat and my requirements.

    Recently, I scanned (Canon Pixma) a sheet of text and saved it as 'tiff'.

    This was then run through with Omnipage SE 4 (included with the scanner software) and after adjustments it was saved to MS WORD 2007 in rtf format.

    When importing to buzzword it failed to open , hence title 'blank screen',.

     

    Re-imported after changing the format to DOCX but the same result.

     

    Scanned a new and different page and carried out the same actions all to no avail.

     

    I can import .doc format letters as sent to me by e-mail.

     

    As it is a probability that scanning and converting will form a large part of my work in the future can you please help as my first expenditure will be for an upgrade of OmniPage - and that is a costly item.

     

    Thanks for any ideas

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 4, 2009 2:46 PM   in reply to archierex

    Hi Folks,

     

    Peter is out today but he will get back to you as soon as he returns.

     

    Best,

     

    Michelle

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 5, 2009 8:25 AM   in reply to archierex

    Hi,

     

    Thanks for letting us know you are running into an issue importing a .RTF file into Buzzword.

    It's definitely a different issue from the others in this thread.

     

    When you try to import, do you get a popup error message that says the import failed or does a blank editor open?

     

    If possible, can you please create a test file that demonstrates the issue and attach it to this forum thread so I can test it out and reproduce the issue in-house - thanks.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 5, 2009 9:01 AM   in reply to p_watson

    and Hello to you,

     

    Thanks for the quick reply.

     

    No pop-up message but when I tried it this morning the page was blank but

    ready for typing.

    I also have this as a MS file DOCX and that gives me the same result.

     

    I have checked and added an ADD-IN for WORD 2007 for OmniPage but that I

    have not used as yet.

     

    How do I create a test file?

     

    All I can do is transfer the page from WORD to buzzword and send you the

    result by buzzword. or does the forum thread have something for this?

     

    Ready to comply but please spell it out so that I can follow it blindly! !

     

    sincerely

     

    Archie

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 5, 2009 9:11 AM   in reply to archierex

    Hey Archie,

     

    Please send me both the .rft and .docx files that you are trying to import  (I said test file so you could remove any potentially confidential info)

     

    When you click "reply" in this forum thread there is a "Browse" button below that let's you attach files.

     

    Then I can test importing into Buzzword using your files and see if we can determine what the problem is - thanks.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 5, 2009 9:22 AM   in reply to p_watson

    Hello,

     

    I hope something here will help.

     

    I noticed when checking the conversion from IMAGE to TEXT that the check was

    divided into sections such as heading column 1 etc but I cannot see how that

    could be carried forward from Word to Buzzword.

     

    Archie

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 5, 2009 9:29 AM   in reply to archierex

    Archie,

     

    It doesn't look like any files were attached - can you please just email them directly to buzzword_feedback@adobe.com and I'll grab them from there - thanks.

    Attachments:
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 9, 2009 3:17 AM   in reply to p_watson

    Hello,

     

    Something seems to be awry ! to say the least !

     

    I have checked my mail out box ans all is correct with the correct files.

     

    I will try sending them again.

     

    I cannot see any way to reply to your mail via the forum and I can find

    nothing at the bottom , or elsewhere, that allows me to contact you or

    attach anything.

    It is, in all probability, staring me in the face but a long search and

    trying different touches still does not work.

     

    I hope we make contact

     

    Archie

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 10, 2009 3:20 AM   in reply to p_watson

    It seems I did not send it or I have another problem - herewith the file

     

    Archie

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 29, 2009 8:18 PM   in reply to tlvee

    I'm getting the infamous grey screen as well. 

     

    Running Mac OS X 10.5.7

     

    Safari 4

     

    Up to date latest Flash player.

     

    A friend of mine who invited me to try this out is running on the same specs with no problem.  I'm the only one she knows of who can't get it to work.

     

    On a lark, I installed the debug version of the Flash player linked to here and it spat back this.

     

     

    ----

     

     

    Error: Error #2134: Cannot create SharedObject.

    at flash.net::SharedObject$/getLocal()

    at vu.core.util::Tracer/getSharedObject()

    at vu.core.util::Tracer()

    at vu.core.util::Tracer$/get instance()

    at global/vu.core.util::VUTrace()

    at vu.frame::BuzzwordEntryPanel/onPreinitialize()

    at flash.events::EventDispatcher/dispatchEventFunction()

    at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent()

    at mx.core::UIComponent/dispatchEvent()

    at mx.core::UIComponent/initialize()

    at mx.core::Container/initialize()

    at res.mxml::BuzzwordLayout/initialize()

    at mx.core::UIComponent/http://www.adobe.com/2006/flex/mx/internal::childAdded()

    at mx.core::Container/http://www.adobe.com/2006/flex/mx/internal::childAdded()

    at mx.core::Container/addChildAt()

    at mx.core::Container/addChild()

    at mx.core::Container/createComponentFromDescriptor()

    at mx.core::Container/createComponentsFromDescriptors()

    at mx.core::Container/createChildren()

    at mx.core::UIComponent/initialize()

    at mx.core::Container/initialize()

    at mx.core::Application/initialize()

    at Buzzword/initialize()

    at mx.managers::SystemManager/http://www.adobe.com/2006/flex/mx/internal::childAdded()

    at mx.managers::SystemManager/initializeTopLevelWindow()

    at mx.managers::SystemManager/http://www.adobe.com/2006/flex/mx/internal::docFrameHandler()

    at mx.managers::SystemManager/docFrameListener()

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 30, 2009 9:59 AM   in reply to kirkvang

    Sorry to hear you are running into this odd blank screen behavior.

     

    The error you posted is the one common symptom that we have seen for users running into this - so you are not alone, but unfortunately we don't yet have a known solution.  In most all cases the problem resolves itself.  That being said let's try a few things to see if we can get you up and running w/ Buzzword.

     

    Do you by chance have Firefox 3 or 3.5 installed that you can test with to see if that browser works?

     

    Can you please try right clicking on the blank page and select settings in the flash player context menu.  Then click on the little folder icon at the bottom center and let me know what the Local Storage value is set to - it should be 100 KB by default.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 30, 2009 10:05 AM   in reply to p_watson

    Please remove me from this thread, I do not want to receive emails of the correspondence.  You never fixed my problem, never got back to me with any type of help at all.  The problem never "resolved" itself.  I hate to sound cranky, but the help people here never help and this is THE most clumsy, backward, waste-of-time help center I have ever seen.  It does not speak well for Adobe products.  Perhaps this is their way of driving people to pay for their help service.

     

    In any case, remove me from the correspondence please.  Ignorance is bliss.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 30, 2009 10:14 AM   in reply to jsilvaportland

    jsilvaportland - I'm terribly sorry for your rotten experience. In reviewing the thread, it looks like we didn't hear back from you after p watson's post on April 28th? If you're willing to give us another chance, please give us the requested information and we'll be very glad to continue to try to resolve the problem. If not, you can remove yourself from the thread by using the "Stop Email Notifications" option under "Actions" after signing in to the forums.

     

    Again, I'm very sorry we were unable to resolve this to your satisfaction.

     

    Michelle

     
    |
    Mark as:
1 2 Previous Next
Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points