Skip navigation
Currently Being Moderated

FALSE Error MSG - WorkflowLab Install FAIL

Oct 23, 2009 8:38 AM

------------------- EDITED ------------------------

After I posted, I decided to delete the install

folder and try to install again. Just for kicks

I tested the app via finder and it loaded just

fine. So, the badge installer gave a false

positive error msg on fail. -- FYI --

--------------------------------------------------------

 

I tried to install WorkflowLab alpha via the site's badge installer.

The badge detected that AIR needed to be install - and I *think*

that part was successful. When it started to install WorkflowLab

it returned a generic error msg stating that it failed to install.

 

I pressed the Try Again button and then the installer sees the

failed install folders and aborts saying it was already install.

And then suggest I choose a different folder to install.

 

Intel Xeon Quad Core Mac Pro

OS X 10.6.1

 

Please Advise.

-Truce

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Oct 23, 2009 12:40 PM   in reply to Truce

    Thanks for testing again -- There might be an issue with the badge installer. I'll check into it.

     

    Thanks

     

    Doug Winnie

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 23, 2010 3:56 AM   in reply to dwinnie@adobe

    Hello,

     

    I still have that same problem as mentioned on a windows vista, is there a solution? do i need to download/update something extra?

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points