Skip navigation
Currently Being Moderated

Flash 11 returns "Plug-in Failure"

Oct 19, 2011 8:00 AM

Installed Flash Player 11 on a 266 Intel Core Duo Mac running OSX 10.6.8 and the plug in is not working on any of my browsers:

 

Safari 5.1.1

Firefox 7.0.1

Google Chrome 14.0.835.202

 

I have tried uninstalling and reinstalling Flash 11. Also tried downgrading to 10.3. None of these efforts have solved the problem.

 

There are no error messages other than "plugin-failure" in Safari and "The Adobe Flash plug-in has failed" in Firefox.

 

Flash was working fine before the install of Flash 11.

 

Any help in resolving this issue would be appreciated.

 

Thanks!

 
Replies
  • Josh Dura
    51 posts
    May 20, 2011
    Currently Being Moderated
    Oct 19, 2011 12:34 PM   in reply to TGC80104

    Are you using the Flash Player uninstaller listed below for 10.6?

     

    http://kb2.adobe.com/cps/909/cpsid_90906.html

     
    |
    Mark as:
  • Josh Dura
    51 posts
    May 20, 2011
    Currently Being Moderated
    Oct 19, 2011 2:01 PM   in reply to TGC80104

    Have you tried uninstalling and installing a previous version (10.3 preferably) and seeing if that one works? You can get previous versions of the player here...

     

    http://kb2.adobe.com/cps/142/tn_14266.html

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 20, 2011 7:11 AM   in reply to TGC80104

    Stop wasting your time here, you will not get help here, there are few set answers, you will get here. Also if you call Adobe, make sure to call from home phone with free call, cause nobody will answer, I tried twice for 45 mins each on hold than I hang up.

    Adobe totally Failure. if it is working do not upgrade. delete, get rid of those upgrade pop ups.

     
    |
    Mark as:
  • Josh Dura
    51 posts
    May 20, 2011
    Currently Being Moderated
    Oct 20, 2011 7:38 AM   in reply to TGC80104

    When you go to the following page in each of your browsers, which version is listed (if any)? Specifically try Safari and Chrome.

     

    http://kb2.adobe.com/cps/155/tn_15507.html

     

    Also, do you have any sort of virus software installed? If so, try disabling it. Not permanently, just to see if this is what could be causing the problem.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Nov 7, 2011 3:06 PM   in reply to TGC80104

    I have been having the EXACT same issue on my computer since I ran some updates last week. I keep getting "Plug-in Failure" when trying to run Flash on any browser. I have tried uninstalling and reinstalling several times and each time I get the same results. Not sure if it's related but I also noticed that many of my fonts had become corrupted following the last set of updates I ran as well. Please let me know if you were able to come up with any solutions.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 3, 2012 12:28 PM   in reply to TGC80104

    This is because any nested 3D layers are not longer working on the latest Flash plug-in. The 3D layers have to be on root level.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points