Skip navigation
sourismom1
Currently Being Moderated

"Paste special" suddenly isn't working

Nov 9, 2011 2:25 PM

All of a sudden, when I "paste special -- unformatted" text from one document into another, it's not picking up the text attributes of the text box I'm pasting it into. This is a BIG deal for me, as I'm constantly plugging e-mailed info into charts I have already set up. If I have to reformat every time and re-do tabs, it's going to take up a lot of time. How can I get "Paste Special" to work again??

 

Edited to add: I'm running Freehand MX on Windows XP. (It's a work computer.)

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Nov 10, 2011 11:23 AM   in reply to sourismom1

    I'm on a Mac but I find this same behavior happens sporadically with me. I need to re-copy my original text and run it through paste special a second time. Or I will convert my rich text to plain text in my clipping program before bringing it into FreeHand. If any one else has an answer to this, I'd like to know as well. Like I said, it only happens every so often.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Nov 10, 2011 12:52 PM   in reply to maeric

    There was a similar issue on the Mac sometime in my hazy past.

     

    The solution at that time was to clear the system clipboard by going to the Finder and copying any unformatted text – a filename will do.

     

    Then copy the text you want to bring into FreeHand.

     

    I have no idea if this will work for you on a Windows machine. Good luck.

     

    Judy Arndt

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points