Skip navigation
packerm
Currently Being Moderated

YouTube sound cuts out after 1 second

Jan 2, 2012 10:23 AM

Tags: #no_sound #sound_issue

Hi

 

Wonder if anyone can help with a problem.   The sound on flash when viewing youtube and "some" other flash video sites either doesn't work at all or cuts out after about 1 second.  I've tried looking at simlilar prblems via google and I've slready tried the following

 

Cleared the cache on IE

I tried installing chrome instead and stil had the same issue.

I've chnaged to global settings on flash to allow it to wrtie to storage

I've disabled every add on apart from the adobe one

I've uninstalled flash 11 and installed flash 9

 

Sound is working fine for all other applications on the PC, e.g. system sounds and windows media player.

 

Running out of ideas now.  Anyone able to suggest anything else to try?

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Jan 2, 2012 10:28 AM   in reply to packerm

    Welcome to our community

     

    Please click the link below and carefully read the words presented in bright red. Below them is a sentence with a link in it that will take you where you need to start.

     

    Click here to view

     

    Best of luck to you in solving your issue! Rick

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points