Skip navigation
GrahamCSi
Currently Being Moderated

Adobe Flash Media Server on Amazon Web Services - Stream not viewable with audio

Feb 29, 2012 9:41 AM

Tags: #no_audio #amazon #fme #aws #video_ok

I'm in the process of trying to setup a live streaming solution using Amazon's Flash Server on AWS (and FMLE 3.2 as the live encoder).

 

I followed Amazon's tutorial here and have got video working perfectly:

 

http://docs.amazonwebservices.com/AmazonCloudFront/latest/DeveloperGui de/LiveStreamingUsingAmazonCloudFront.html

 

With video only (Audio checkbox NOT selected in FMLE), everything works great.  However as soon as I try and stream with audio, the stream is no longer viewable on the OSMF player.  There is no error, but the playback window remains black.

 

I have tried every combination of audio settings I can thing of in FMLE - AAC versus MP3, differing bitrates, mono versus stereo, etc, but the symtoms remain identical - a black playback window in OSMF player.  On the FMLE side, everything looks fine - video and audio are encoded and are streamed to the FMS without error.

 

If I untick the audio and restart the stream, the video re-appears!

 

I'm new to FMS so I've no idea where to start.  I've looked through the documentation, but can't see anything that might point to why this is issue occuring

 

Any thoughts/pointers most gratefully received!!

 

Cheers,
Graham

 

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points