Skip navigation
Currently Being Moderated

flex 4.1 sdk application issue

Apr 9, 2012 8:42 AM

My application consists of 4 modules developed in flex sdk 4.0, has resource bundles (eng and spanish), now we designed 5th module with flex sdk4.1 has eng and spanish resource bundles, when i

 

compile and run the whole app(5 modules) under unix environment with sdk4.0, every module is loading fine, until the 5th modules loads, when 5th module loads, for the first time spanish language is not

 

loading, the whole page is blank, when i switch back to english it is loading everything and then clicked spanish it is working fine, every time when i change the viewstack the spanish is not working for the

 

first time. I debugged the issue, it is not giving any error,

 

intialize() method is called, creationcomplete is not called for viewstack main component,

 

i changed all 5 modules to flex sdk4.1  and complied and it runs fine without spanish loading problem.

 

my question is their any way i can use use sdk4.0 and run the application,

 

is they any issue of developing one module with sdk4.1 and compling it with 4.0?

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Apr 9, 2012 2:19 PM   in reply to Rahul7777

    All modules and their loaders must be on the same version of the SDK.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 9, 2012 11:47 PM   in reply to Rahul7777

    Your first message said you had created the 5th module in a different SDK.  Which is it?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 10, 2012 11:00 AM   in reply to Rahul7777

    I think you will first have to figure out why it isn’t working.  What do you mean by “next pages loading blank”?  What is a page?  Does blank mean that nothing is drawn or just text?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 11, 2012 12:43 AM   in reply to Rahul7777

    I haven’t heard of something like this before.  You’ll probably just have to debug into it.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 11, 2012 9:39 AM   in reply to Rahul7777

    See if the constructor for any child component is getting called.

     

    What is in your “spanish mode”.  Just strings or different UI?

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points