Skip navigation
Currently Being Moderated

CS 5.5 Silent deployment Errors

Apr 12, 2012 8:25 AM

Hi,

 

I have built a Silent deployment installer for CS 5.5 using "Adobe Application Manager Enterprise Edition".  The Core CS Application installs fine, but there is a problem with the Exception installs for Dreamweaver Widget Browser and Adobe Content Viewer.  When deployed, the deployment logs are coming back with the error "error code 7(The storage control blocks were destroyed)"

 

I am using the command lines provided in the exceptions.txt file.  Everything I have found in Adobe support relating to en error code 7 has said to repair the Windows Installer.  This will not be the case here as my test environment are Windows 7 32-bit Base Image (clean state) computers with no other software installed.

 

Any help would be greatly appreciated.

 

rosy#55

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Apr 12, 2012 11:06 AM   in reply to rosy#55

    Rosy#55 I would recommend running the Adobe Support Advisor - http://www.adobe.com/support/loganalyzer/ on one of the computers which is not allowing the software to install properly.  The ASA will review your installation logs and attempt to locate a solution.

     

    Also have you tried running the installer on the same computer without utilizing your deployment workflow?  This will help verify it is not an issue with the deployment setup.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 12, 2012 11:02 PM   in reply to rosy#55

    Rosy#55, please go through the exact workflow for deploying the items in exceptions folder that is mentioned in the below deployment guide. It also contains the common errors that people get while deploying the applications.

    http://wwwimages.adobe.com/www.adobe.com/content/dam/Adobe/en/devnet/c reativesuite/pdfs/AdobeApplicationManagerEnterpriseEditionDeploymentGu ide_v2_1.pdf

     

    Also, Jeff pointed out a very important step, that try to manually install the application and check if its an issue with the install package that you have created using AAMEE or its an issue with the install files itself or may be with something else.

     

    Check the install.log file for the exact errors(c:\Program Files\CommonFiles\Adobe\Installers\[Adobe Application name<date>].log.gz).

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 17, 2012 7:20 AM   in reply to rosy#55

    Rosy, you can go to page 67 of the above guide and try to test the package on a fresh machine and check, if the issue is with the deployment package you have created or not. If everything works fine there, then it means the package is fine but there are some issue while using SCCM to actually deploy the application. So, in that case you might need to get in touch with the SCCM folks and take their help to fix it.

     

    Hope that Helps!

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points