Skip navigation
ives2012
Currently Being Moderated

Why are my existing content pages appearing blank in RH7?

Apr 25, 2012 7:13 AM

I am working in RoboHelp 7.  Some of my existing pages appear blank in the tool, but when I do a Preview or generate the final output, the content appears in the viewer window.  It also appears to the end-user just fine.  I have tried importing the file again and also re-typing the information, to no avail.

 

Kate

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Apr 25, 2012 7:19 AM   in reply to ives2012

    Hi,

     

     

     

    Do these blank pages use nested dropdowns? Nested dropdowns do not play nicely in RoboHelp 7.

     

     

     

    Greet,

     

     

     

    Willam

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 26, 2012 7:58 AM   in reply to ives2012

    Hi,

     

    Some more questions:

    • What happens when you import the pages in a new project?
    • Is the zoom set to 100%
    • Does restarting RoboHelp help?

     

    If this doesn't help, I'm afraid you've run into a glitch. Sorry, but there's not much to do about it. The behaviour improved in newer versions of RoboHelp.

     

    Greet,

     

    Willam

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 27, 2012 12:53 AM   in reply to ives2012

    If specific topics always cause the same problem, send me one along with the CSS you use. See the Contact page on my site, for these two files it's OK to attach them to the email.

     


    See www.grainge.org for RoboHelp and Authoring tips

     

    @petergrainge

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points