Skip navigation
Currently Being Moderated

Updating Library... on iPad 3

Apr 27, 2012 2:04 PM

I have prepared four folios for my new app:

- a retail folio at 1024x768

- a free preview folio at 1024x768

- a retail folio at 2048x1536

- a free preview folio at 2048x1536

 

On my iPad 2, I log in to Adobe Content Viewer using the Adobe ID for my new app. I can see the both 1024x768 folios (retail and free) that I created using Folio Builder and along with the 1024x768 free preview folio I published to the fulfilment server. As expected, I cannot see the 1024x768 retail folio or either of the 2048x1536 folios.

 

On my iPad 3, I log in to Adobe Content Viewer using the Adobe ID for my new app. I can see nothing at all apart from the Adobe Content Viewer folio. The title bar is stuck in a loop, saying "Updating Library..."

 

What is annoying is that I could see all the folios on my iPad 3 without problem all week. After I published them all this morning, they were perfectly visible. Now this evening they have all vanished and Adobe Content Viewer is playing silly buggers.

 

Any suggestions?

 

Alistair

 
Replies
  • Bob Bringhurst
    4,642 posts
    May 29, 2007
    Currently Being Moderated
    Apr 27, 2012 2:51 PM   in reply to Alistair Dabbs

    If it's working properly on the iPad 2 but not the iPad 3, I would restart the iPad 3 and then uninstall/sync/reinstall the viewer.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 28, 2012 5:10 AM   in reply to Alistair Dabbs

    The problem would likely manifest itself in the opposite direction, but you did publish the 2048 folio first, right?

     

     

     

    Bob

     
    |
    Mark as:
  • Bob Bringhurst
    4,642 posts
    May 29, 2007
    Currently Being Moderated
    Apr 28, 2012 6:10 AM   in reply to Bob Levine

    Did you set up your renditions properly? Specifically, is the Folio Name the same between the renditions? If not, you'll get a spinning wheel in the library.

     
    |
    Mark as:
  • Bob Bringhurst
    4,642 posts
    May 29, 2007
    Currently Being Moderated
    Apr 28, 2012 10:16 PM   in reply to Alistair Dabbs

    Are you sure there's not an extra space or something like that in the Folio Name field?

     
    |
    Mark as:
  • Mark0
    31 posts
    Feb 14, 2012
    Currently Being Moderated
    Apr 30, 2012 7:40 AM   in reply to Alistair Dabbs

    Were you trying to download the updates from the same Internet connection the whole time? We've noticed that the router settings for your wi-fi can really wreak havoc on update downloads, causing them to fail nearly every time if done incorrectly.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points