22 Replies Latest reply: Oct 20, 2011 2:29 AM by Peminator RSS

    swf movie not loaded...

    Community Member

      I have swf and html file in the same folder, but only show the background of the html and nothing else... right click and the message of movie not loaded show up...

       

      only on line, in my c/ folders run perfectly well, but as soon as I upload them doesn't works, even if I only update the swf file ...

       

      I am  having this problem recently... I did this millons of time without problem and now I am getting crazy...

       

      help! please...

        • 1. Re: swf movie not loaded...
          Ned Murphy CommunityMVP

          Does the html page code for the flash element include anything in the way of "AC_FL_RunContent"?  If so you also need to upload the AC_RunActiveContent.js file to the server.

          • 2. Re: swf movie not loaded...
            Community Member

            well not really... I am trying to apply that thing with some instruction I found from the support, but still not working even with the AC_FL_RunContent... in some moment I could see the swf movie but distor and when I try to upload it again I got the empty html and now I am stuck again there...

             

            how can I apply correctly the AC_FL_RunContent with flash 8?

            • 3. Re: swf movie not loaded...
              Community Member

              also if I only call the swf direclty didn't show up... http://lightgate.org/webrpb/prueba.swfhttp://www.lightgate.org/w

              • 4. Re: swf movie not loaded...
                Ned Murphy CommunityMVP

                The first part of the link you show (up to "swf") does display a file.  I don't know what the extra url is doing there though.

                 

                Can you show the code you use in the html page for inserting the Flash piece?

                • 5. Re: swf movie not loaded...
                  Community Member

                  I am trying to apply ac_fl_run content and I thin I am getting in more and more trouble... here is the code...

                  this new internet explorer I can only copy the code like this sorry,

                   

                   

                  Content == 0) {
                  alert("Esta página requiere el archivo AC_RunActiveContent.js. En Flash, seleccione \"Aplicar actualización de contenido activo\" en el menú Comandos para copiar el archivo AC_RunActiveContent.js en la carpeta de salida HTML.");
                  } else {
                  AC_FL_RunContent(
                  'width', '550',
                  'height', '400',
                  'src', 'prueba',
                  'quality', 'high',
                  'pluginspage', 'http://www.macromedia.co<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="es" lang="es">
                  <head>
                  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
                  <title>prueba</title>
                  <script language="javascript">AC_FL_RunContent = 0;</script>
                  <script src="AC_RunActiveContent.js" language="javascript"></script>
                  </head>
                  <body bgcolor="#ffffff">
                  <!--URL utilizadas en la película-->
                  <!--Texto utilizado en la película-->
                  <!-- saved from url=(0013)about:internet -->
                  <script language="javascript">
                  if (AC_FL_Runm/go/getflashplayer',
                  'align', 'middle',
                  'play', 'true',
                  'loop', 'true',
                  'scale', 'showall',
                  'wmode', 'window',
                  'devicefont', 'false',
                  'id', 'prueba',
                  'bgcolor', '#ffffff',
                  'name', 'prueba',
                  'menu', 'true',
                  'allowScriptAccess','sameDomain',
                  'movie', 'prueba',
                  'salign', ''
                  ); //end AC code
                  }
                  </script>
                  <noscript>
                  <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.ca>
                  </body>
                  </html>
                  b#version=8,0,0,0" width="550" height="400" id="prueba" align="middle">
                  <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
                  <param name="movie" value="prueba.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /> <embed src="prueba.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="550" height="400" name="prueba" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
                  </object>
                  </noscript
                  • 6. Re: swf movie not loaded...
                    Community Member

                    in

                     

                    http://lightgate.org/webrpb/prueba.swf

                     

                    I can see the picture but distor, is not like it must be....

                     

                    in the

                     

                     

                     

                    I got this message:

                     

                    Content == 0) { alert("Esta página requiere el archivo AC_RunActiveContent.js. En Flash, seleccione \"Aplicar actualización de contenido activo\" en el menú Comandos para copiar el archivo AC_RunActiveContent.js en la carpeta de salida HTML."); } else { AC_FL_RunContent( 'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0', 'width', '550', 'height', '400', 'src', 'prueba', 'quality', 'high', 'pluginspage', 'http://www.macromedia.co

                     

                     

                    I know is in spanish... my flash is in spanish, because actually I am in spanish,

                     

                    but it says that this page needs the ac_runacctivecontent.js files. In flash select apply the update of the active contect in the command menu to copy the file ac runactive content.js in the ouput folder html...

                    • 7. Re: swf movie not loaded...
                      Community Member

                      Now I am trying to do another test with

                       

                      http://lightgate.org/webrpb/frog.html

                       

                      and

                       

                       

                      http://lightgate.org/webrpb/frog.swf

                       

                       

                      and the same....

                       

                       

                      please, how can it fix it...?

                      • 8. Re: swf movie not loaded...
                        Ned Murphy CommunityMVP

                        You just need to upload the AC....js file to the server where you have the Flash and html files loaded.

                        • 9. Re: swf movie not loaded...
                          Community Member

                          I did it thousand of times... and still not working.... !!!

                          • 10. Re: swf movie not loaded...
                            Ned Murphy CommunityMVP

                            If you right click on the html page in internet explorer and select view source, you will see the html code for the page.  You have a problem with the page code.  The flash code is cut in half by the end of the html end of page code.  You need to clean that all up.  Most every html page ends with </body></html>, but for whatever reason, you have it in the middle of the code for the Flash.

                            • 11. Re: swf movie not loaded...
                              Community Member

                              yes, I know how to get the code... but since the new code with

                              <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"

                               

                               

                               

                               

                              is running all is a mess for me... the embed is not working any more... only object... so the html didn't comunicate with the swf file... not even show it if you try to see it directly on line...

                               

                              or may be is a virus... don't know

                               

                              or some update I must to do to my version of flash 8 to generate the right code for the new doctype... don't know

                               

                              the truth is I can see the files running perfectly off line, but not on line...

                              • 12. Re: swf movie not loaded...
                                Community Member

                                here is the code for

                                 

                                http://www.lightgate.org/webrpb/prueba.html

                                 

                                 

                                <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="es" lang="es">
                                <head>
                                <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
                                <title>prueba</title>
                                <script language="javascript">AC_FL_RunContent = 0;</script>
                                <script src="AC_RunActiveContent.js" language="javascript"></script>
                                </head>
                                <body bgcolor="#ffffff">
                                <!--URL utilizadas en la película-->
                                <!--Texto utilizado en la película-->
                                <!-- saved from url=(0013)about:internet -->
                                <script language="javascript">
                                if (AC_FL_RunContent == 0) {
                                  alert("Esta página requiere el archivo AC_RunActiveContent.js. En Flash, seleccione \"Aplicar actualización de contenido activo\" en el menú Comandos para copiar el archivo AC_RunActiveContent.js en la carpeta de salida HTML.");
                                } else {
                                  AC_FL_RunContent(
                                   'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0',
                                   'width', '550',
                                   'height', '400',
                                   'src', 'prueba',
                                   'quality', 'high',
                                   'pluginspage', 'http://www.macromedia.cob#version=8,0,0,0" width="550" height="400" id="prueba" align="middle">
                                <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
                                <param name="movie" value="prueba.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /> <embed src="prueba.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="550" height="400" name="prueba" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
                                </object>
                                </noscriptm/go/getflashplayer',
                                   'align', 'middle',
                                   'play', 'true',
                                   'loop', 'true',
                                   'scale', 'showall',
                                   'wmode', 'window',
                                   'devicefont', 'false',
                                   'id', 'prueba',
                                   'bgcolor', '#ffffff',
                                   'name', 'prueba',
                                   'menu', 'true',
                                   'allowScriptAccess','sameDomain',
                                   'movie', 'prueba',
                                   'salign', ''
                                   ); //end AC code
                                }
                                </script>
                                <noscript>
                                <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.ca

                                 

                                 

                                 

                                I am confused though how to generate the AC_RunActiveContent.js for this html in particular, can I get some step by step tutorial for that... ?

                                • 13. Re: swf movie not loaded...
                                  Community Member

                                  I did a new one in the same address but test.html

                                   

                                   

                                  <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
                                  <head>
                                  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
                                  <title>test</title>
                                  <script language="javascript">AC_FL_RunContent = 0;</script>
                                  <script src="AC_RunActiveContent.js" language="javascript"></script>
                                  </head>
                                  <body bgcolor="#003399">
                                  <!--url's used in the movie-->
                                  <!--text used in the movie-->
                                  <!-- saved from url=(0013)about:internet -->
                                  <script language="javascript">
                                  if (AC_FL_RunContent == 0) {
                                    alert("This page requires AC_RunActiveContent.js. In Flash, run \"Apply Active Content Update\" in the Commands menu to copy AC_RunActiveContent.js to the HTML output folder.");
                                  } else {
                                    AC_FL_RunContent(
                                     'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0',
                                     'width', '550',
                                     'height', '400',
                                     'src', 'test',
                                     'quality', 'high',
                                     'pluginspage', 'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer',
                                     'align', 'middle',
                                     'play', 'true',
                                     'loop', 'true',
                                     'scale', 'showall',
                                     'wmode', 'window',
                                     'devicefont', 'false',
                                     'id', 'test',
                                     'bgcolor', '#003399',
                                     'name', 'test',
                                     'menu', 'true',
                                     'allowScriptAccess','sameDomain',
                                     'movie', 'test',
                                     'salign', ''
                                     ); //end AC code
                                  }
                                  </script>
                                  <noscript>
                                  <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="550" height="400" id="test" align="middle">
                                  <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
                                  <param name="movie" value="test.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#003399" /> <embed src="test.swf" quality="high" bgcolor="#003399" width="550" height="400" name="test" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
                                  </object></noscript>
                                  </body>
                                  </html>

                                   

                                  same problem...

                                  • 14. Re: swf movie not loaded...
                                    Ned Murphy CommunityMVP

                                    If I look at your page's source code, this is what I see:

                                     

                                    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="es" lang="es">
                                    <head>
                                    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
                                    <title>prueba</title>
                                    <script language="javascript">AC_FL_RunContent = 0;</script>
                                    <script src="AC_RunActiveContent.js" language="javascript"></script>
                                    </head>
                                    <body bgcolor="#ffffff">
                                    <!--URL utilizadas en la película-->
                                    <!--Texto utilizado en la película-->
                                    <!-- saved from url=(0013)about:internet -->
                                    <script language="javascript">
                                    if (AC_FL_RunContent == 0) {
                                      alert("Esta página requiere el archivo AC_RunActiveContent.js. En Flash, seleccione \"Aplicar actualización de contenido activo\" en el menú Comandos para copiar el archivo AC_RunActiveContent.js en la carpeta de salida HTML.");
                                    } else {
                                      AC_FL_RunContent(
                                       'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0',
                                       'width', '550',
                                       'height', '400',
                                       'src', 'prueba',
                                       'quality', 'high',
                                       'pluginspage', 'http://www.macromedia.cob#version=8,0,0,0" width="550" height="400" id="prueba" align="middle">
                                    <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
                                    <param name="movie" value="prueba.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /> <embed src="prueba.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="550" height="400" name="prueba" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="
                                    http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
                                    </object>
                                    </noscriptm
                                    /go/getflashplayer',
                                       'align', 'middle',
                                       'play', 'true',
                                       'loop', 'true',
                                       'scale', 'showall',
                                       'wmode', 'window',
                                       'devicefont', 'false',
                                       'id', 'prueba',
                                       'bgcolor', '#ffffff',
                                       'name', 'prueba',
                                       'menu', 'true',
                                       'allowScriptAccess','sameDomain',
                                       'movie', 'prueba',
                                       'salign', ''
                                       ); //end AC code
                                    }
                                    </script>
                                    <noscript>
                                    <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="
                                    http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.ca

                                     

                                     

                                    As you can see, it is not properly coded, with most of the noscript section being inserted into the middle of the script section.  Yesterday I saw the neding html tags sitting in the middle as well, but today they aren't even present.  IF this isn't how the page you uploaded looks, I don't think this is a Flash issue, but a server issue.  You may want to clear your cache to make sure you are looking at fresh content.

                                     

                                    As far as the AC_RunActiveContent.js end of things goes, you don't have to do anything except upload that file to the server to the same folder as the html file.

                                    • 15. Re: swf movie not loaded...
                                      Community Member

                                      yes, I've been noticed that when you warmed me about the wrong code, the file that I posted in the website didn't upload complete or with the code mess up or with some missing line. I am checking that out... thank you.

                                       

                                      when I downloaded the same file that I had posted in the website, in my computer it didn't work either...

                                       

                                      one thing I don't get about the java file... why the old files that are in my website and don't have this java files can comunicate with the swf movie and the new ones that I am publishing now do need that java script to show the swf movie?

                                       

                                      thank for your patience...

                                      • 16. Re: swf movie not loaded...
                                        Ned Murphy CommunityMVP

                                        While I've not experimented with it, chances are if you remove the <script></script> section of the Flash code entirely, and then remove just the <noscript> and </noscript> tags from the rest of it, leabing essentially the same code as your older files use, it would play fine.  I believe the whole javascript thing was to resolve a security issue that Microsoft didn't want to fix otherwise for IE.

                                        • 17. Re: swf movie not loaded...
                                          Community Member

                                          well finally I found out that it was an issue of my server hosting, I have access to other server and there everything run well... I don't know why the lightgate one are doing this brakes in the codes, there are enough memory and it wasn't doing this behavior till now... I finally ended up uploading the files and fixing the code manually ones they are posted. The server brakes all the codes even the jv and the swf so I have to upload these two files as many times as they get there complete  

                                           

                                          http://www.lightgate.org/webrpb/frog.html

                                           

                                          anyway all this explanation is just for the records and because I own you one after all your patience... the good thing is that flash was working fine all the time and it wasn't a problem of the software itself but of the server.

                                           

                                          Thank you very much!

                                           

                                          vv

                                          • 18. Re: swf movie not loaded...
                                            Ned Murphy CommunityMVP

                                            You're welcome.  It looks like it's time for them to invest in some new equipment.

                                            • 19. Re: swf movie not loaded...
                                              theCurator Community Member

                                              Ned:

                                              I'm also having the "Movie not loaded..." issue so I read this thread carefully. Couldn't quite follow it all but....

                                               

                                               

                                              I created a simple Flex application and can run it just fine in the development environment.

                                               

                                              However, if I move the swf and all its related files upto a server and try to run it from there, I too get the "Movie not loaded..." message even though I've be able to do this many times before.

                                               

                                              The default html page generated by the Flex envrionment does reference "AC_FL_RunContent" as you asked.

                                               

                                               

                                              So you state we also need to upload a javascript file named: AC_RunActiveContent.js

                                               

                                              However, this file is not in the default folder bin-release created by the Flex compiler. However there is another javascript file named: AC_OETags.js

                                               

                                              The AC_OETags.js contains a function named "AC_FL_RunContent".

                                               

                                              So I am puzzled by your answer...

                                               

                                               

                                              Are you saying we should now be using AC_RunActiveContent.js instead of AC_OETags.js ?

                                              • 20. Re: swf movie not loaded...
                                                Ned Murphy CommunityMVP

                                                I can't answer for what Flex creates/requires because I am unfamiliar with it.  You could try posting in the Flex forum and see what help can be offered there.

                                                 

                                                Is the AC_OETags.js file specified as a file in your html page code head section?  If so, that may be all you need if it contains the run content function.

                                                 

                                                I'll try to attach a copy of the AC_RunActiveContent.js file to this posting.  If it uploads, then you can see if it works for you for lack of anything else.

                                                • 21. Re: swf movie not loaded...
                                                  sevent dave Community Member

                                                  You are very kind, Ned Murphy. I really appreciate the help that you spend to support for this issue. Not easy to do that but you still did it with your enthusiasm and kindness.

                                                  • 22. Re: swf movie not loaded...
                                                    Peminator Community Member

                                                    I fought this very same issue - in the end found that used other ftp connection settings helps

                                                     

                                                    I found that I had transfer settings for that domain set to text files, for some files it was ok even for flash so first I did not notice, but then I found and set to automatic or binary for swf, the file started to work like magic ;-)