1 Reply Latest reply: Oct 27, 2010 1:32 PM by Haeslig RSS

    I am new to both Flash and BREW. Please, help

    gregaizi Community Member

      Hello,

       

      I am developing an application (Fl Lite 2.1) which I want to load an XML file from a server.

      And my application is working fine in Adobe device central CS ( I do not use any Policy File , but it still works, which is also confusing )

      but it refuse to connect in the Simulator. Then I traced some security settings...

       

      hasDataLoading: true
      hasQWERTYKeyboard: true
      localFileReadDisable: true
      hasAccessibility: false
      hasScreenBroadcast: false
      hasSharedObjects: true

       

      in the Device Central

      and

       

      2009-10-26 04:16:15 | brewdebug.cpp:68 - trace hasDataLoading: false
      2009-10-26 04:16:15 | brewdebug.cpp:68 - trace hasQWERTYKeyboard: false
      2009-10-26 04:16:15 | brewdebug.cpp:68 - trace localFileReadDisable: true
      2009-10-26 04:16:15 | brewdebug.cpp:68 - trace hasAccessibility: false
      2009-10-26 04:16:15 | brewdebug.cpp:68 - trace hasScreenBroadcast: false
      2009-10-26 04:16:15 | brewdebug.cpp:68 - trace hasSharedObjects: true

       

      in the Simulator

       

      I know that the problem is with hasDataLoading: false setting, but how to change it?

       

      Another interesting thing is that the phone in the device central has no QWERTY keyboard, while in the Simulator I choose Generic QWERTY device...

       

      Can you advice, please?