11 Replies Latest reply: May 4, 2012 6:06 PM by shapi1234 RSS

    Images doesn't show up in IE inpreview*

    shapi1234 Community Member

      The homepage of my website doesn't sjow any picture at all on ONLY on IE.

      It's really wierd. I've checked the url and everything, used dreamweaver to insert the image by itself, but still doesn't work.

      my local folder is in desktop, TechnoGate/*thats were index.html and all the pages are*/images

      so when, for example, I have this code:


      <a href="index.html"><img id="logo" src="images/logo.jpg" alt="logo" /></a>


      It doesn't work. I've tried checking the url and changing it in almost all possible ways, but with no success.

      I wish someone can help me.

      **problem occurs with IE only!! , and another weird thing, the only image that shows up is this:

      <li><a href="products/barriers.html" onmouseout="MM_swapImgRestore()" onmouseover="MM_swapImage('barriers_icon','','images/barriers_icon_hover.png',1)"><img src="images/barriers_icon.png" alt="gate_automation_barriers_direct" name="barriers_icon" width="158" height="178" border="0" id="barriers_icon" /></a></li>


      (this ul has 6 other images at the excect same type that i insert in the excect same way, but only this one shows up.) It's so weird...






      I think I've found some key information.

      See, the website I'm working on was live' and I jsut wanted to edit it. So when I actually downloaded the index.html from the live website and insert it to my folder, It still did'nt work! (live it works totally fine)

      So now I guess that we can assume that the problem is in my root folder. Any ideas of what is the problem?