3 Replies Latest reply: Jun 26, 2012 7:04 AM by cdeatherage RSS

    xpose jquery gallery add-on for dreamweaver cs5.5

    JayT1975

      Hi,

       

      xpose jquery gallery add on for dreamweaver cs5.5 not working within internet explorer when website uploaded

       

      The current slide index file seems to be the issue, but not sure where or how to fix this...any ideas gratefully recieved. thanks in advance

        • 1. Re: xpose jquery gallery add-on for dreamweaver cs5.5
          cdeatherage Community Member

          Would be much easier to trouble shoot if we had a link to the webpage.

          • 2. Re: xpose jquery gallery add-on for dreamweaver cs5.5
            JayT1975 Community Member

            Hi,the webpage in question is http://www.blackcatbrides.co.uk, then the gallery is stored within the collections page.

            Again thanks for your help in advance

             

            Here is also the script within dreamweaver

             

            <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

            <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

            <head>

            <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

            <title>Your Wedding</title>

            <link href="stylesheet/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

            <script type="text/javascript" src="../includes/jQueryGallery/gallery.extend.js"></script>

            <script type="text/javascript" src="../includes/jQueryGallery/jQueryGallery.js"></script>

            <script type="text/javascript" src="../includes/jQueryGallery/jQueryGallery1.js"></script>

            <link href="../includes/jQueryGallery/jQueryGallery1.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

            <link href="../includes/jQueryGallery/jQueryGallery1_lightbox/lightbox.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

            </head>

            <body>

            <div id="container">

              <div class="header">

                <object type="application/x-shockwave-flash" data="images/57.swf" width="1000" height="560">

                  <param name="movie" value="images/57.swf" />

                </object>

              </div>

              <div class="clear"></div>

              <div class="workzone">

                <div class="workzone-left">

                  <div style="padding:0 15px 20px 15px;">

                    <h1 class="inner">Our Collections</h1>

                    <p> </p>

                    <div id="jQueryGallery1Container" class="jQGalleryC">

                      <div id="jQueryGallery1" class="jQueryGallery"></div>

                      <div id="jQueryGallery1_thumbscroll_in"></div>

                      <div id="jQueryGallery1_caption_in">Image caption.</div>

                      <div id="jQueryGallery1_subcaption_in">Image subcaption.</div>

                      <div id="jQueryGallery1_currentslide_in">{index}/{total}</div>

                      <div id="jQueryGallery1_progressbar_in"></div>

                      <div id="jQueryGallery1_controls_in">

                        <div id="jQueryGallery1_playpause_in">

                          <div class="play"></div>

                          <div class="pause"></div>

                        </div>

                        <div id="jQueryGallery1_fullscreen_in"></div>

                        <div id="jQueryGallery1_albums_in"></div>

                      </div>

                      <div id="jQueryGallery1_albumsContainer_in">

                        <ul>

                          <li ><a><img src="" width='376' height='120'/> <span class="title" style="display:block">Title of album</span> <span class="subtitle" style="display:block">Description of album</span></a></li>

                          <li style="padding-right:0px;"><a><img src="" width='376' height='120'/> <span class="title" style="display:block">Title of album</span> <span class="subtitle" style="display:block">Description of album</span></a></li>

                          <li ><a><img src="" width='376' height='120'/> <span class="title" style="display:block">Title of album</span> <span class="subtitle" style="display:block">Description of album</span></a></li>

                          <li style="padding-right:0px;"><a><img src="" width='376' height='120'/> <span class="title" style="display:block">Title of album</span> <span class="subtitle" style="display:block">Description of album</span></a></li>

                          <li style="padding-bottom:0px;"><a><img src="" width='376' height='120'/> <span class="title" style="display:block">Title of album</span> <span class="subtitle" style="display:block">Description of album</span></a></li>

                        </ul>

                      </div>

                    </div>

                  </div>

                </div>

                <div class="clear"></div>

              </div>

              <div class="clear"></div>

              <div class="footer">

                <div class="footer-left"><a href="privacy.html">Privacy Statement</a></div>

                <div class="footer-right"> &copy; Black Cat Brides. All rights reserved </div>

                <div class="clear"></div>

              </div>

              <div class="clear"></div>

            </div>

            </body>

            </html>

            • 3. Re: xpose jquery gallery add-on for dreamweaver cs5.5
              cdeatherage Community Member

              Jay,

               

              I'm getting a 403 error message when I navigate to the website via the URL you provided, so I can't see the page in action. I've not worked with xpose before, but looking at the code you supplied, I'm wondering if you need both of these scripts:

               

              <script type="text/javascript" src="../includes/jQueryGallery/jQueryGallery.js"></script>

              <script type="text/javascript" src="../includes/jQueryGallery/jQueryGallery1.js"></script>

               

              If not, perhaps jQueryGallery.js may be causing a conflict with jQueryGallery1.js since it loads first. Or maybe the root of your IE problem is the mode in which you are viewing the page.

               

              My best guesses at the moment. And possibly both wrong.

               

              Chris