3 Replies Latest reply: Dec 21, 2006 2:53 AM by Digital-Finger RSS

    Labs Forum is SLOW

    DigPeter Community Member
      I subscribe to the Lightroom forae. Compared to other manufacturers' forae, these are extremely slow when loading.
        • 1. Re: Labs Forum is SLOW
          Daniel T Adobe Employee
          Hi Peter,

          We are aware of the performance issues and are considering other technologies for the Adobe.com user forums.
          • 2. Re: Labs Forum is SLOW
            Newsgroup_User Community Member

            In article ek55v2$340$1@forums.macromedia.com, Daniel T at
            webforumsuser@macromedia.com wrote on 11/23/06 14:05:

            > Hi Peter,
            >
            > We are aware of the performance issues and are considering other technologies
            > for the Adobe.com user forums.

            That's refreshing.

            • 3. Re: Labs Forum is SLOW
              Digital-Finger Community Member
              quote:

              Originally posted by: Newsgroup User

              In article ek55v2$340$1@forums.macromedia.com, Daniel T at
              webforumsuser@macromedia.com wrote on 11/23/06 14:05:

              > Hi Peter,
              >
              > We are aware of the performance issues and are considering other technologies
              > for the Adobe.com user forums.

              That's refreshing.




              it may be refreshing - but it's refreshing too slow that's the problem!
              lol