1 Reply Latest reply on Aug 15, 2012 10:59 PM by mompopparazzi

    Bug report: Naming a Bin after creating it with drag'n'drop

    mompopparazzi

      There seems to be a small bug when giving a newly created bin a name after creating it by drag'n'drop of several clips onto the "New Bin" icon. 

       

      To reproduce:

       

      Select some clips in your project browser

      Drag them onto the New Bin button

      A new bin is created with the clips in it

      - the bin name for it appears to be selected, and editable - just as if you had created a new empty bin by clicking the New Bin button

      - type in a new name - it accepts the name fine, now press enter.

      - your new name disappears, and *now* you are really in the mode to edit the bin name

      - type your name again, and it works.

       

       

       

      Work around:

       

      When creating new bins by using drag'n'drop of clips onto the New Bin button, first press enter once to enter into the proper edit mode before giving the bin a new name.

       

       

      (is there a better place to file bug reports?)

       

      Version 6.0.1 (014 (MC: 264587))

       

      Hardware Overview:

       

        Model Name:          Mac Pro

        Model Identifier:          MacPro5,1

        Processor Name:          Quad-Core Intel Xeon

        Processor Speed:          2.8 GHz

        Number Of Processors:          1

        Total Number Of Cores:          4

        L2 Cache (per core):          256 KB

        L3 Cache:          8 MB

        Memory:          8 GB

        Processor Interconnect Speed:          4.8 GT/s

        Boot ROM Version:          MP51.007F.B03

        SMC Version (system):          1.39f11

        SMC Version (processor tray):          1.39f11

       

      OS X 10.6.8