3 Replies Latest reply: Nov 19, 2012 2:43 AM by Willam van Weelden RSS

    The whdata, whgdata and whxdata folders are not being created in my output folder.

    Mike Danial Community Member

      My question is why aren't the whdata, whgdata and whxdata folders being created in my output folder. It is only when I am recompiling the project into the previous location. 

       

      As a result my INDEX and SEARCH functions are not functional.

       

      I wonder why this is happening? Any suggestions would be appreciated.

       

      Another way to look at it is before I compile, if I physically delete the whdata, whgdata and whxdata folders prior to compiling, all goes well. If I don’t, the three folders get deleted and do not get recreated. Afterward, when the three folders are not there, when I recompile, they appear again.

       

      I have run this project sucessfully for 3 months now with numerous topic updates and only recently has the issue developed. Nothing new has been installed.

       

      I am running RH 10 on IE9 compiling WebHelp and this issue appears on my hard drive, not a network.

       

      Here is the compile information as it appears in my OUTPUT VIEW:

      Starting compilation...

      WebHelp preprocessor 10.0.0.287

       

      Clearing output folder...

      Compiling \\stkprod14\users1\DANIALM\desktop\Documents\RoboHELPData\RoboHelp Office\ask_sadie_web_merge\generate\mergedProjects\Finger Lakes Collection\Finger_Lakes_Collection.htm ...

       

      Preparing to create WebHelp...

      Preparing files for WebHelp...

      Copying files...

      Updating files...

      Finished preparing in 24 sec(s)

       

      Any ideas appreciated.

       

      Mike