2 Replies Latest reply on Aug 1, 2006 6:18 PM by refugeo

    My compiled swf can't run on web

    Aitch0083
      My compiled swf can't be browsed on web,but it works fine on localhost. Which means that my compiled swf can run on localhost, but if I try to run the swf on web(from other machine), then it will hold for a long time, and I can't see anything but a grey screen. I wrap my swf file via Flex builder. I can't figure it out. Is there any one who have ever had experences like this, and know the solutions?
      My MXML is:

      <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
      <mx:Application xmlns:mx=" http://www.adobe.com/2006/mxml" layout="absolute" creationComplete="testRmt.send()">
      <mx:HTTPService id="testRmt" url=" http://140.122.79.118/TestFlex2_2.php" useProxy="false" method="POST">
      <mx:request xmlns="*">
      <id>{myDG.selectedItem.id}</id><username>{username.text}</username><email>{email.text}</e mail>
      <OP>{OP}</OP>
      </mx:request>
      </mx:HTTPService>
      <mx:Script>
      <![CDATA[
      import flash.net.LocalConnection;
      [Bindable]
      public var OP:String;
      public var ad:LocalConnection = new LocalConnection();
      ]]>
      </mx:Script>
      <mx:Button label="Send" click="OP='INS';testRmt.send()" x="446" y="204"/>
      <mx:HBox horizontalScrollPolicy="off" width="200" height="24" y="142" x="300">
      <mx:Label text="Username:"/>
      <mx:TextInput id="username"/>
      </mx:HBox>
      <mx:HBox horizontalScrollPolicy="off" width="200" x="300" y="174">
      <mx:Label text="Email:"/>
      <mx:TextInput id="email"/>
      </mx:HBox>
      <mx:DataGrid id="myDG" width="625" height="200" x="87.5" y="234" dataProvider="{testRmt.lastResult.users.user}" click="delBtn.enabled=true" >
      <mx:columns>
      <mx:DataGridColumn width="25" headerText="Id" dataField="id"/>
      <mx:DataGridColumn width="150" headerText="Name" dataField="name"/>
      <mx:DataGridColumn width="450" headerText="Email" dataField="email"/>
      </mx:columns>
      </mx:DataGrid>
      <mx:Button enabled="true" label="Del" id="delBtn" click="OP='D';testRmt.send();username.text='';email.text='';" x="667.5" y="442"/>
      <mx:Label x="10" y="10" text="Flex Example" width="186" fontSize="15" color="#ffffff"/>
      </mx:Application>
      Text
        • 1. Re: My compiled swf can't run on web
          cheftimo Level 2
          I have had the same or similar problem, in my case with ColdFusion projects. I have uploaded several sample projects to my shared hosting web server; all the projects that do not use a server run fine, buit I have never been able to make the CF projects run. I have posted about this two or three times, but nobody ever answered.

          Maybe our question was too stupid to deserve an answer from busy people. I never thought of this, but today I got an email from my Hosting provider. Quoting part of that message:

          “We will be performing a ColdFusion upgrade to CFMX 7.02 on the
          server where your account(s), timo, mochica, is/are hosted. We have
          scheduled the upgrade to take place between 3:00 AM EDT and 6:00 AM
          EDT on Saturday, August 5th, 2006.

          We do not anticipate more than 15 minutes of downtime once the
          maintenance begins .....”

          Also, I found that the projects that do run require all those files that are generated when FB builds the project, so I have been uploading the entire output folder (usually, but not always, ‘bin’).

          I’m hoping I won’t have any more problems after Saturday.

          Peace,

          Carlos
          • 2. Re: My compiled swf can't run on web
            refugeo Level 1
            My shared hosting provider upgraded and I still get these blank screens sometimes. I also just uploaded the works...all files in bin to server. Some workede mo' bettah.

            Aitch0083 do you have flash 9 loaded on 2nd computer?