1 Reply Latest reply on Nov 26, 2007 3:09 AM by CFuffle

    creationComplete not running request

    CFuffle
      Hi,

      Flex/OOP newbie here. I have a creationComplete event in a component in my app. The component is a vbox and within that is a datagrid. The component was working fine when I tested it at the 'outer' level of the application i.e. in the main application MXML file. However, now that I made it a component it is not loading the data file. There are no compile errors upon running the app. Just wondering what's going on here. Can I only use creationComlete if the component is an application and not if it's a vBox? By the way, neither the grid nor the data appears.

      Here is the code snippet from the component:
      ====================================
      <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
      <mx:VBox xmlns:mx=" http://www.adobe.com/2006/mxml" width="400" height="300" creationComplete="propertyList.send()">
      <mx:HTTPService
      id="propertyList"
      url=" http://www.mydomain.com/subdirectory/datafile.php"
      useProxy="false"/>
      <mx:DataGrid id="props" width="100%" height="100%" dataProvider="{propertyList.lastResult.properties.property}">
      <mx:columns>
      <mx:DataGridColumn headerText="Code" dataField="code"/>
      <mx:DataGridColumn headerText="Name" dataField="name"/>
      <mx:DataGridColumn headerText="Address" dataField="address"/>
      <mx:DataGridColumn headerText="Status" dataField="status"/>
      </mx:columns>
      </mx:DataGrid>
      </mx:VBox>
      ====================================

      Any help appreciated,

      cheers,

      Mike