3 Replies Latest reply on Mar 21, 2013 8:59 PM by Sham HC

    Encounter with "requested URL /dispatcher/invalidate.cache was not found on this server."

    zacpow

      The dispatcher was working fine all along when suddenly none of my pages are being pushed to the dispatched when activated.

      The dispatche agent reports that it's queue is block.

       

      When i checked the logs, the following is repeated:

       

       

      ------------------------------------------------

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : Replication (ACTIVATE) of /content/xxxxxxxxxx not successful. Conversation follows

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : ------------------------------------------------

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : Sending message to <ip-address>:80

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : >> GET /dispatcher/invalidate.cache HTTP/1.0

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : >> CQ-Action: Activate

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : >> CQ-Handle: /content/xxxxxxxxxx

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : >> CQ-Path: /content/xxxxxxxxxxx

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : >> Content-Length: 0

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : >> Content-Type: application/octet-stream

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : --

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << HTTP/1.1 404 Not Found

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << Date: Wed, 20 Mar 2013 04:34:08 GMT

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << Server: Apache

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << Vary: Accept-Encoding

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << Content-Length: 344

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << Connection: close

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : <<

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << <html><head>

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << <title>404 Not Found</title>

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << </head><body>

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << <h1>Not Found</h1>

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << <p>The requested URL /dispatcher/invalidate.cache was not found on this server.</p>

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << <p>Additionally, a 404 Not Found

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.</p>

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : << </body></html>

      20.03.2013 12:34:08 - ERROR - flush : Message sent.

       

      My other dispatchers has the same problem and does not have the file "invalidate.cache".

      I tried to create an empty invalidate.cache but it does not solve the issue either.

       

      Must i really create a invalidate.cache or must i configure some document ?