5 Replies Latest reply on Apr 17, 2013 12:15 AM by pwillener

    no sound

    notTEC

      Flash player installed but no sound - an "X" following the speaker symbol.  How to get sound?

        • 1. Re: no sound
          chris.campbell Adobe Employee

          To help troubleshoot we'll need the following system information:

           

          When reporting issues with video or audio, it's also helpful to get your system hardware and driver details.  Instructions for finding this information can be found here:

           

          Finally, sometimes video and audio problems are caused at a lower level and not directly related to Flash Player.  I recommend trying both of the links below to see how they perform.  If the problem exists with both, then Flash Player is most likely not the culprit as the HTML5 video link does not use Flash Player when playing.  You can verify the use of HTML5 by right clicking the HTML5 video and looking for the words "About HTML5" at the bottom of the context menu.

           

          Thanks,

          Chris

          • 2. Re: no sound
            notTEC Level 1

            operating system  Windows 7 32bit Home Premium  Service pack 1

            browser Google Chrome

            Flash Player version 11.7.700.179

             

            Problem exists with both HTML5   video and Non HTML5

            I was not in the trial - I clicked on the "join trial"  but that did not change my no sound problem  - The speaker is still followed by an "x"  So that means it is not Adobe problem??

             

            ystem Information

            ------------------

            Time of this report: 4/16/2013, 23:50:13

                   Machine name: BONITA-HP

               Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130318-1533)

                       Language: English (Regional Setting: English)

            System Manufacturer: Hewlett-Packard

                   System Model: HP Pavilion dv7 Notebook PC

                           BIOS: InsydeH2O Version CCB.03.61.09F.1B

                      Processor: AMD A6-3400M APU with Radeon(tm) HD Graphics (4 CPUs), ~1.4GHz

                         Memory: 8192MB RAM

            Available OS Memory: 7658MB RAM

                      Page File: 2693MB used, 12620MB available

                    Windows Dir: C:\Windows

                DirectX Version: DirectX 11

            DX Setup Parameters: Not found

               User DPI Setting: Using System DPI

            System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)

                DWM DPI Scaling: Disabled

                 DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode

             

             

            ------------

            DxDiag Notes

            ------------

                  Display Tab 1: No problems found.

                    Sound Tab 1: No problems found.

                    Sound Tab 2: No problems found.

                      Input Tab: No problems found.

             

             

            Thanks,

             

            Bonita

            • 3. Re: no sound
              pwillener Level 8

              notTEC wrote:

               

              The speaker is still followed by an "x"

              This means your speaker is turned off; you can try to turn it back on by double-clicking on it.  Or use your keyboard if it has speaker controls.

              • 4. Re: no sound
                notTEC Level 1

                I have clicked on that hopefully for more than a month.  The X does not respond and go away.  Same goes with the speaker controls

                • 5. Re: no sound
                  pwillener Level 8

                  Maybe the device drivers for your sound card are corrupted; check your Device Manager.