2 Replies Latest reply on May 24, 2013 8:15 AM by jmaymat

    RH9 and Framesets not displaying properly in IE8

    jmaymat

      I have just a few framsets built in RH9. They are designed to create a 3-panel view for my end-user. TOC is first panel on the right, then a base procedure, then a 3rd panel should appear when certain links are clicked within the base procedure. It has always worked fine, and I didnt do anything to them, but now the 3rd panel will not open and when I click a link that should open that third panel, it opens as Page Default. The hyperlink properties show it is supposed to display as the Third frame. Any idea why this would happen when I havent altered anything?

        • 1. Re: RH9 and Framesets not displaying properly in IE8
          RoboColum(n) Level 5

          Can you provide us with some more information? For example if things were working OK, it is likely that something has changed to stop it working. Was it previously working in RH9? Is it only happening in one project? Is it only happening on certain links or all of them? Is it just IE8 with the issue or does IE9 or other browsers also have the same problem.

          • 2. Re: RH9 and Framesets not displaying properly in IE8
            jmaymat Level 1

            It was previously working in RH9. It is only happening in one project. I have a prior version of the same set of files in which the frameset is working. All settings and hyperlinks look exactly the same.  Unfortunately, I cant switch browsers or versions because it is a company computer. All associates have the same IE version that I do and we cannot change it.