2 Replies Latest reply on Jun 10, 2013 8:07 AM by PAshton44

    Webhelp parent TOC problem

    PAshton44

      In Robohelp 10.

       

      When I have more than 25 child TOCs published into my Parent projects TOC:

       

      When I display the parent TOC all looks ok till I select a child TOC. At this point the child project is then displayed in a separate IE session.

       

      If I amend the parent to have say only 20 child TOC entries, on then displaying the parent TOC in IE, the child TOCs then open correctly within the same IE session.

       

      Any thoughs on the cause of this problem?

       

      Best Regards,

       

      Paul Ashton.

        • 1. Re: Webhelp parent TOC problem
          RoboColum(n) Level 5

          Hi Paul.

           

          II don't think the problem is the number of child projects. Check the properties of all the child project Webhelp SSL and window properties and ensure they are all identical to the parent project. BTW if 20 work OK you have already narrowed down the issue to one of the remaining 5 so it shouldn't be too hard.

          • 2. Re: Webhelp parent TOC problem
            PAshton44 Level 1

            Thanks very much for your help with this one.

             

            I've isolated a child project that was causing the problem and I now get all of the child contents appearing correctly within the parent TOC. I've managed to get 54 child projects (originating in Robohelp 8) upgraded to R10 and attached.