1 Reply Latest reply on Aug 2, 2006 9:35 AM by Newsgroup_User

    f12 preview dreamweaver 98

    joe dora Level 1
      Redesigning a site. Adding css. Added a css navigation bar. I built a navbar container then added the html code. navbar linked to navigatin css style sheet.
      All of these objects function okay in design view. I can contol navbar objects okay. I can also control my page site objects okay. But I cant view the navbar or its objects in the browsers (Internet explorer or netscape}
      I placed site on my server and everthing is okay. All of my page site images and rollovers function to my satisfaction at this stage in testing. The navbar seems to work. It needs tuning but I can view it okay.
      There are two containers in this page. The main container encase all of my images etc. The contaner also contains the navbar container that encases all of my navigation and a link to the navigation css.
      I am confused. There must be a little glitz some where.
      joedora@usersite.com
      Test site is at-
      http://usersite.com/newccc There is also a link there to my two css style sheet and the design view of dreamweaver.
      It was here that I noticed navbar woked.
      So when I ftp the info to the site it woks but when I operate the F12 key it don't
        • 1. Re: f12 preview dreamweaver 98
          Level 7
          PREFERENCES | Preview in Browser > Enable use temp files

          You are using root relative links -

          <link href="/nav/css_nav.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

          The only way to see them work in preview is to enable temp files.

          --
          Murray --- ICQ 71997575
          Adobe Community Expert
          (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
          ==================
          http://www.dreamweavermx-templates.com - Template Triage!
          http://www.projectseven.com/go - DW FAQs, Tutorials & Resources
          http://www.dwfaq.com - DW FAQs, Tutorials & Resources
          http://www.macromedia.com/support/search/ - Macromedia (MM) Technotes
          ==================


          "garrett200" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
          news:eaqjoe$dj5$1@forums.macromedia.com...
          > Redesigning a site. Adding css. Added a css navigation bar.
          > I
          > built a navbar container then added the html code. navbar linked to
          > navigatin
          > css style sheet.
          > All of these objects function okay in design view. I can contol navbar
          > objects
          > okay. I can also control my page site objects okay. But I cant view the
          > navbar
          > or its objects in the browsers (Internet explorer or netscape}
          > I placed site on my server and everthing is okay. All of my page site
          > images
          > and rollovers function to my satisfaction at this stage in testing. The
          > navbar
          > seems to work. It needs tuning but I can view it okay.
          > There are two containers in this page. The main container encase all of my
          > images etc. The contaner also contains the navbar container that encases
          > all of
          > my navigation and a link to the navigation css.
          > I am confused. There must be a little glitz some where.
          > joedora@usersite.com
          > Test site is at-
          > http://usersite.com/newccc There is also a link there to my two css style
          > sheet and the design view of dreamweaver.
          > It was here that I noticed navbar woked.
          > So when I ftp the info to the site it woks but when I operate the F12 key
          > it
          > don't
          >