6 Replies Latest reply on Sep 5, 2013 12:57 PM by Tatu Mbili

    Permission denied error in whstart.js after generating from RH10

    Tatu Mbili

      I am running a very small (1 topic) project to test out RH10. After generating and getting the yellow bar warning at the top, I added Mark of the Web and re-generated. Then my IE8 page just flashed over and over again until I hit Cancel and looked at the errors:

       

      Webpage error details

      User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.30729; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.2; .NET4.0C; .NET4.0E; .NET CLR 3.5.30729)
      Timestamp: Thu, 5 Sep 2013 18:00:49 UTC


       

      Message: Invalid character
      Line: 1
      Char: 1
      Code: 0
      URI: file:///C:/Users/forbesh/Documents/rh10generate/desktop/whver.js


      Message: Invalid character
      Line: 1
      Char: 1
      Code: 0
      URI: file:///C:/Users/forbesh/Documents/rh10generate/desktop/whutils.js


      Message: Invalid character
      Line: 1
      Char: 1
      Code: 0
      URI: file:///C:/Users/forbesh/Documents/rh10generate/desktop/whmsg.js


      Message: Invalid character
      Line: 1
      Char: 1
      Code: 0
      URI: file:///C:/Users/forbesh/Documents/rh10generate/desktop/whstub.js


      Message: Permission denied
      Line: 47
      Char: 1
      Code: 0
      URI: file:///C:/Users/forbesh/Documents/rh10generate/desktop/whstart.js

       

      The first four are repeated many times until I hit Cancel on the page. In whver, whutils, whmsg  and whstub, Line 1, Char 1 is a / to start a comment // and is greyed out in the code reader in Dreamweaver. Line 47, Char 1 in whstart is v from the word var.

       

      I took out and then reinserted Mark of the Web, the page now loads properly but takes a very long time to do so: it has been loading already for over a minute and just loaded.

       

      Can anyone tell me why I got those messages? And secondly, why is it loading so slowly?

       

      Thanks in advance!