1 Reply Latest reply on Jan 10, 2008 1:42 PM by Tigomark

    Using HTTPService with a TileList

    Tigomark
      I have also tried to change the way that I get the data to

      Code:

      <mx:HTTPService id="tempXML"
      url="https://mysite.net/interface.php?action=showopen&amp;operation=showassets&a\
      mp;format=xml&amp;opstatus=defect&amp;rand=12345645647"
      ></mx:HTTPService>

      <mx:TileList dataProvider="{tempXML.asset.fleet}"
      width="344" backgroundColor="#000000" color="#ff0000" fontSize="27"
      borderColor="#000000" columnWidth="300" rowHeight="50"
      themeColor="#808080" fontWeight="bold" allowMultipleSelection="true"
      id="TileList1" height="0" y="202" x="178"/>


      <mx:Button label="Refresh Page Now" height="27" fillAlphas="[1.0,
      1.0]" fillColors="[#030000, #030000, #474545, #474545]"
      borderColor="#DCDEDF" click="HTTPService.send()"/>

      but now I'm getting 2 errors


      1061: Call to a possibly undefined method send through a reference
      with static type Class.

      1119: Access of possibly undefined property asset through a reference
      with static type mx.rpc.http.mxml:HTTPService.


      I am trying to find the reason for that problem it seems it doesn't
      like the services being used with the TileList. Still trying to see
      what's going on now.
        • 1. Re: Using HTTPService with a TileList
          Tigomark Level 1
          I have had some help from some others on this issue but the battle continues and I am perplexed as to why this might be happening.

          I am grabbing a HTTPService from my site

          <mx:HTTPService id="tempXML" url="https://mysite.net/interface.php?action=showopen&amp;operation=showassets&amp;format =xml&amp;opstatus=crit" />

          and displaying it in a TileList

          <mx:TileList dataProvider="{tempXML.lastResult.asset.fleet}"
          width="344" backgroundColor="#000000" color="#ff0000" fontSize="27" borderColor="#000000" columnWidth="300" rowHeight="50" themeColor="#808080" fontWeight="bold" allowMultipleSelection="true" id="TileList1" height="0" y="202" x="178"/>

          and then refreshing the data every 5 minutes or when a user pushes a button.

          before I was trying to call the data with a mx:XML and the data was displaying but the data would not refresh. Looking through the docs it seems that that is the expected response. changing to the Service request I can look through firebug and see that the request is being made and that the server is returning the proper xml but now the TileList is not displaying any information.

          I have tried to look through the docs to see what might be the cause but not solution has presented itself.