0 Replies Latest reply on Oct 10, 2013 12:52 AM by tribule

    Problem with CFCHART on CF10

    tribule Level 2

      CFCHART is not rendering on our server for some reason. We  cache to disk and are generating a .SWF file. The. SWF is in the chart cache folder ok, and can be viewed separately, however it will not render within a web page. When we view source we see this <object> tag:

       

      <OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" 

      codebase="http://active.macromedia.com/flash2/cabs/swflash.cab#version=4,0,2,0"

      ID="Images_8879629000100025_SWF" name="Images_8879629000100025_SWF" WIDTH="900" HEIGHT="350">

      <PARAM NAME="movie" VALUE="/CFIDE/GraphData.cfm?graphCache=wc50&graphID=Images/8879629000100025.SWF"/>

      <PARAM NAME="quality" VALUE="high"/>

      <PARAM NAME="bgcolor" VALUE="#FFFFFF"/>

      <EMBED src="/CFIDE/GraphData.cfm?graphCache=wc50&graphID=Images/8879629000100025.SWF"

        quality="high" bgcolor="#FFFFFF" WIDTH="900" HEIGHT="350" TYPE="application/x-shockwave-flash"

      PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash">

      </EMBED>

      </OBJECT>

       

      but nothing appears. We tried all browsers and it's not a Flash installation issue. The graphData.cfm file never exists, and did not in previous CF versions either. Also the Images/ folder prefixing the .SWF file does not exist, but the 887962900010 0025.SWF file is in  C:\ColdFusion10\cfusion\charting\cache on our server.

       

       

      Does anyone have any pointers?

       

       

      Regards,

      Mark