2 Replies Latest reply on Dec 21, 2007 12:40 PM by Newsgroup_User

    Cant get FLVs to play?

    Level 7
      I have a few FLV videos that just wont play!!

      I've created a FLV player. Ive made my FLVs, but for some reason, I
      can't the last two to play!

      The videos are done using FCP, exported to FLV.



      Here's the link.
      http://www.deepmagicstudios.com/Sound/videos.php?video=RunawayStars_02

      It downloads, but refuses to play!





      This one works.. As it should.
      http://www.deepmagicstudios.com/Sound/videos.php?video=RunawayStars_01

      Weird??

      Any help would be appreciated.

      Thanks

      -bill
        • 1. Re: Cant get FLVs to play?
          itstheseandon
          Hey Bill,

          it seems that something went wrong in your encoding for the RunawayStars_02.flv

          I downloaded the flv and attempted to play it in a stand alone player and it was unsuccessful. You may want to re-encode and try again..
          • 2. Re: Cant get FLVs to play?
            Level 7
            itstheseandon wrote:
            > Hey Bill,
            >
            > it seems that something went wrong in your encoding for the RunawayStars_02.flv
            >
            > I downloaded the flv and attempted to play it in a stand alone player and it
            > was unsuccessful. You may want to re-encode and try again..

            Humm.. done that multiple times now, and I can't figure out why. I've
            also tried different settings. I'm successful at playing the FLVs via
            VLC client, and via my flash locally here?

            It just doesn't work once I move the files to the web server. weird.

            Do you think that some how my ISP web server is some how messing with
            the files to make it not work???

            All my editing is done in FCP, and I'm not sure what else too do??
            Encoded in FLV is pretty straight forward, and not difficult as I see it..

            weird??

            -bill