0 Replies Latest reply on Nov 5, 2013 11:35 AM by ErrolDC

    Running CF10 on IBM WebSphere Application Server Community Edition (WASCE)

    ErrolDC

      Hey Folks. Is anyone out there running CF10 on WASCE?

      I'm trying to.. it deploys ok it seems, but seems like there are a couple of issues during the startup:

       

      11/05 11:07:22 INFO Starting Flex 1.5 CF Edition

      Nov 5, 2013 11:07:22 AM Information [main] - Starting logging...

      Nov 5, 2013 11:07:22 AM Information [main] - Starting license...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Evaluation Edition enabled

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting crypto...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting security...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Error [main] - Unable to initialise Security service: java.lang.NoSuchMethodError: org.apache.log4j.Logger.<init>(Ljava/lang/String;)V

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting scheduler...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting WatchService...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Error [main] - Unable to initialise WatchService service: coldfusion.server.ServiceFactory$ServiceNotAvailableException: The Security service is not available.

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting debugging...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting sql...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting mail...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting runtime...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - CORBA Configuration not enabled

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting cron...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Error [main] - Unable to initialise Cron service: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class org.apache.log4j.LogManager

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting registry...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting client...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - The metrics service is disabled for the J2EE edition

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting xmlrpc...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting jaxrs...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting graphing...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting solr...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting archive...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting document...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting eventgateway...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Event Gateway Disabled.

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting FlexAssembler...

      Nov 5, 2013 11:07:23 AM Information [main] - Starting .NET...

      Nov 5, 2013 11:07:24 AM Information [main] - Starting Monitoring...

      Nov 5, 2013 11:07:24 AM Information [main] - Starting WebSocket...

      Nov 5, 2013 11:07:24 AM Information [main] - ColdFusion started

      Nov 5, 2013 11:07:24 AM Information [main] - ColdFusion: application services are now available

       

      Seems like the security service is relying on log4j -- I've placed the jar in the $GERONIMO_HOME/lib directory but I still continue to get the error.

       

      Any thoughts?