0 Replies Latest reply: Apr 1, 2014 12:02 PM by DaveBundy RSS

    Getting ArgumentError - Invalid bitrate! in flash player


      Can some one point us to what the flash player is complaining about?


      birate session, one with bitrate of 512 and the other with 384.


      We test it with the individual stream on HDS and HLS and it works.  We test the mult-bitrate manifiest on HLS and it works.


      We test the multibitrate manifest on HDS/Flash player and it works with one viewer connected but we get this error when the second viewer connects.


      We see wireshark traces where flash is getting chuncks from the high and low BW feeds and then just stops with this error which seems to be internal to the flash player.


      Our manifest is for example this:






      <manifest xmlns="http://ns.adobe.com/f4m/2.0">

          <media href="" bitrate="512"/>

          <media href="" bitrate="384"/>


      We send it rtmp streams like this:(we tried it with and without the totalDatarate specification)









      rtmp:// cord&totalDatarate=512

      rtmp:// ord&totalDatarate=384


      In order to elminate our encoder as the cause, I used adbobe media flash encoder and sent a 256 Kb and 384 Kbps custom to the server and I still see the same error.


      I did see in the Apache error_log logs like this:

      [Mon Mar 31 10:04:16 2014] [info] [client NNN.NNN.NNN.NNN (32)Broken pipe: core_output_filter: writing data to the network


      So based on google searches, I added these two configurations to the httpd.conf

      EnableSendfile Off

      EnableMMAP Off



      any help narrowing down whatever else we should try would be appreciated!