1 Reply Latest reply on Apr 24, 2014 2:23 PM by Nancy OShea

    Images rendered without dimensions. How to fix?

    mr_webb

      Here is how a page with images displays in Design view...I don't mind that I can't actually see the image as it is on another server - but before just a few hours ago, they were at least rendering at the defined widths and height.

       

      Capture1.JPG

       

      Here is the code for the images on this page:

          <tr>

              <td valign="top" colspan="2" style="padding-top:24px;"><img src="/sites/switchpress/images/freebies.png" width="179" height="26" /></td>

          </tr>

          <tr>

              <td valign="top" width="50%"><img src="/sites/switchpress/images/cord-upper-left.png" width="269" height="47" alt="upper left cord" /></td>

              <td align="right" valign="top" width="50%"><img src="/sites/switchpress/images/cord-upper-right.png" width="269" height="48" alt="upper right cord" /></td>

          </tr>

          <tr>

              <td align="center" valign="top" width="50%"><a href="/sites/switchpress/html/freebies-fb-friends-ferrets-contest.html"><img src="/sites/switchpress/images/fb-friends-ferrets.png" width="376" height="225" border="0" /></a></td>

              <td align="center" valign="top" width="50%" ><a href="/sites/switchpress/html/freebies-isobel-journal-contest.html"><img src="/sites/switchpress/images/win-isobel-journal.png" width="331" height="213" border="0" /></a></td>

          </tr>

          <tr>

              <td align="center" valign="top" colspan="2"><img src="/sites/switchpress/images/SP_WireBackground_Bottom_1000.jpg" width="1000" height="35" /></td>

          </tr>

       

       

      I've shut it down and re-launched it but that does not seem to help.

       

      Yes, on the web it renders just fine, but this just doesn't seem right to me.

       

      Any help is most appreciated!