4 Replies Latest reply on Apr 24, 2014 1:44 PM by 0range Joe

    Why isn't my animation working on my Volusion web page?

    0range Joe

      Hi, first time poster, and new to Adobe Edge Animate.

       

      So I can't figure out for the life of me why my animation won't display at all when I put the code snippets into my sites HTML file.

       

      I'm using the e-commerce website called Volusion. This is what I've done:

       

      1. Created, tested (by pressing CTRL+Enter to preview in browser) and published my animation onto my desktop.

      2. Uploaded the files via FTP (Cyberduck) to Volusions directory.

      3. Inserted the following code snippet between the <head> tags of Volusions HTML file:

       

      <!--Adobe Edge Runtime-->

          <script type="text/javascript" charset="utf-8" src="animated_nav1_bounce_normal_hover_edgePreload.js"></script>

          <style>

              .edgeLoad-EDGE-22390483 { visibility:hidden; }

          </style>

      <!--Adobe Edge Runtime End-->

       

      4. Inserted the following <div> into Volusions HTML file where I want the animation to display:

       

      <div id="Stage" class="EDGE-22390483"></div>

       

      5. Refreshed the Volusion web page -- and that's where I'm lost, nothing happens, nothing appears. I don't know what I'm missing except that maybe I'm not uploading the files into the right directory in the FTP? Though I've tried uploading them in several different folders of the directory, I still cannot find a solution.

       

      The site I'm working on can be found here: http://www.globaldirectparts.com/default.asp

      The animation I've created is supposed to replace the two navigation menus at the top of the page.

       

      I've been racking my brain for 3 days trying to figure this out, so any help would be greatly appreciated. Let me know if anyone needs additional information. Thanks!