3 Replies Latest reply on May 5, 2014 5:21 PM by priyanks97293812

    ColdFusion Administrator v.9 does not open in browser, gives error 500

    ChristinaRK

      I am hoping someone can help me, I have been working on and off on this problem for over a year with no luck.

       

      In February 2013 I patched ColdFusion 9 with the hotfix APSB13-03, both on my production and development servers.  Everything went perfect on the development server but production had some issues, I can't recall anymore exactly what happened but I was able to get it to the point that everything worked; meaning that all our cf webpages are served up correctly both inside and outside our organization.  The only standing problem is that the ColdFusion Administrator will not load.  Going to http://localhost/CFIDE/administrator/index.cfm returns

      According to my application.log here are a few sample error messages.  They are always the same except for the jrpp #.

       

      "Error","jrpp-47","05/05/14","09:50:42","cfadmin","coldfusion.server.SecurityService.remov eAuthenticated()V The specific sequence of files included or processed is: C:\Inetpub\wwwroot\CFIDE\administrator\index.cfm, line: 12 "

      "Error","jrpp-156","05/05/14","18:33:39","cfadmin","coldfusion.server.SecurityService.remo veAuthenticated()V The specific sequence of files included or processed is: C:\Inetpub\wwwroot\CFIDE\administrator\index.cfm, line: 12 "

      "Error","jrpp-157","05/05/14","18:41:10","cfadmin","coldfusion.server.SecurityService.remo veAuthenticated()V The specific sequence of files included or processed is: C:\Inetpub\wwwroot\CFIDE\administrator\index.cfm, line: 12 "

       

      I have opened index.cfm in Dreamweaver and line 12 is:

       

      _ $class$coldfusion$tagext$io$SilentTag  Ljava/lang/Class;  coldfusion.tagext.io.SilentTag c  forName %(Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Class; ef  java/lang/Class h

       

      This is identical to that line in my development server, where the Administrator works just fine.

       

      I have gone over so many files line by line and they are seemingly identical between servers.  I have checked IIS (v. 6) and both entries for CFIDE are identical.  I am fairly clueless when it comes to JRE stuff so maybe my problem is there but I don't know where to look.

       

      A bonus complication on the production server is that it runs a very clunky, old, un-updated CMS for the non-ColdFusion sites.  We are trying to move away from this but are stuck with it for a while more.  I am not allowed to touch anything that could mess with the CMS.

       

      I am very tired of trying to debug problems without the Administrator.  If anyone has any suggestions for me I would be very grateful.

       

      Thanks,

      Christina