0 Replies Latest reply on May 10, 2007 11:37 AM by alphamanic

    Webservice Problem

    alphamanic
      Hi Guys,

      I've created a web service using netbeans ide and is successfully deployed to glassfish server. When I use the web browser to test the web service it works fine. However, when I connect via flex nothing happens, please help...

      Below is the in flex:
      <mx:WebService id="flexTestWS"
      wsdl=" http://localhost:8080/TestWSServer-war/TestWSImplService?WSDL"
      useProxy="false">
      <mx:operation name="helloWorld" fault="showErrorDialog(event)" result="showResult(event)">
      <mx:request>
      </mx:request>
      </mx:operation>
      </mx:WebService>
      <mx:Panel id="projectDetails" x="299" y="44" width="409" height="479" layout="absolute creationComplete="{flexTestWS.helloWorld.send();}">
      <mx:TextInput id="clientName" width="205" text="{flexTestWS.helloWorld.result}"/>

      NOTHING HAPPENS AT THE ABOVE CODE, WHEN I USE THE WEBBROWSER TO TEST BELOW IS THE RESULT I GET
      helloWorld Method invocation


      --------------------------------------------------------------------------------

      Method parameter(s)
      Type Value

      --------------------------------------------------------------------------------

      Method returned
      java.lang.String : "helloWorld"
      --------------------------------------------------------------------------------

      SOAP Request

      --------------------------------------------------------------------------------

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <soapenv:Envelope xmlns:soapenv=" http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsd=" http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:ns1=" http://ws.timesheet.web.jmcg.com/">
      <soapenv:Body>
      <ns1:helloWorld/>
      </soapenv:Body>
      </soapenv:Envelope>


      --------------------------------------------------------------------------------

      SOAP Response

      --------------------------------------------------------------------------------

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <soapenv:Envelope xmlns:soapenv=" http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsd=" http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:ns1=" http://ws.timesheet.web.jmcg.com/">
      <soapenv:Body>
      <ns1:helloWorldResponse>
      <return>helloWorld</return>
      </ns1:helloWorldResponse>
      </soapenv:Body>
      </soapenv:Envelope>

      PLSE HELP......