2 Replies Latest reply on Jun 19, 2014 4:15 PM by A.T. Romano

    trying to burn disk but indexing never seems to move on , no green line

    vruff

      can anyone help here

        • 1. Re: trying to burn disk but indexing never seems to move on , no green line
          John T Smith Adobe Community Professional & MVP

          From the Premiere Elements Information FAQ http://forums.adobe.com/thread/1042180

          •What version of Premiere Elements? Include the minor version number (e.g., Premiere Elements 12 with the 12.0.1 update).

          •What operating system? This should include specific minor version numbers, like "Mac OSX v10.6.8"---not just "Mac"

          •Has this ever worked before?  If so, do you recall any changes you made to Premiere Elements, such as adding Plug-ins, brushes, etc.?  Did you make any changes to your system, such as updating hardware, printers or drivers; or installing/uninstalling any programs?

          •Are you using an account with Administrator Privileges?

          Run as Administrator http://forums.adobe.com/thread/969395 (Encore + "All" Premiere)

          •Have you installed any recent program or OS updates? (If not, you should. They fix a lot of problems.)

          •What kind(s) of image file(s)? When talking about camera raw files, include the model of camera.

          •If you are getting error message(s), what is the full text of the error message(s)?

          •What were you doing when the problem occurred?

          •What other software are you running?

          •Tell us about your computer hardware. How much RAM is installed?  How much free space is on your system (C:) drive?

          And some other questions...

          •What are you editing, and does your video have a red line over it BEFORE you do any work?

          •Which version of Quicktime do you have installed?

          • 2. Re: trying to burn disk but indexing never seems to move on , no green line
            A.T. Romano Level 7

            vruff

             

            You have not supplied enough information for us to help you with your specific assumed Premiere Elements issue.

             

            Top of the list...what version of Premiere Elements are you using and on what computer operating system is it running?

             

            Is this a "it worked before but not now" or "it never worked before" problem?

             

            When are you seeing these indexing messages and where?

            a. When you first import the media into the project and see this activity in the progress bar at the bottom left or right of the workspace?

            What is the specific message - indexing, conforming of rendered files, conforming of audio files, or other?

            or

            b. When you are in the share area of the program and the burn to disc is in progress or other in this area?

            c. Where are your source media stored?

             

            Do you run into this problem when you are opening a project created in one version in a later a later version?

             

            Details of the project(s) involved would help

            a. properties of source media

            b. project preset

            c. definition of burn to disc - is that burn to DVD-VIDEO on DVD disc, AVCHD on DVD disc, or Blu-ray disc format on Blu-ray disc?

             

            Please review and consider and then we can decide what next.

             

            Thank you.

             

            ATR

             

            Add On...in your details, please explain what you mean by no green line...when, where, and what are you doing?