6 Replies Latest reply on Aug 15, 2014 1:33 AM by Geoff the kiwi

    Develop module disabled, although paying customer / OS 10.9.4

    cyril-s

      Dear Adobe Support Team,

      I am experiencing serious problems with Lightroom 5.5. Although I am a paying member of the full Adobe CC, Lightroom 5.5 disables the Develop Module. I have tried all of the following, in all combinations and orders, without success:

       

      1. Logging out of Creative Cloud, restarting Mac, logging back in

      2. Uninstalling Lightroom 5.5 completely, logging out of CC, logging back in, re-installing the software

       

      What can be done here? I am a professional photographer and this is beginning to get a real problem as this has been the state for more than a week.

       

      Lightroom version: 5.5 [968504]

      Operating system: Mac OS 10

      Version: 10.9 [4]

      Application architecture: x64

      Logical processor count: 8

      Processor speed: 2,6 GHz

      Built-in memory: 16384,0 MB

      Real memory available to Lightroom: 16384,0 MB

      Real memory used by Lightroom: 342,7 MB (2,0%)

      Virtual memory used by Lightroom: 1019,9 MB

      Memory cache size: 195,8 MB

      Maximum thread count used by Camera Raw: 4

      Displays: 1) 2880x1800

       

       

      Application folder: /Applications

      Library Path: ---

      Settings Folder: /Users/USER/Library/Application Support/Adobe/Lightroom

       

       

      Installed Plugins:

      1) Behance

      2) Canon Tether Plugin

      3) Facebook

      4) Flickr

      5) Leica Tether Plugin

      6) Nikon Tether Plugin

       

       

      Config.lua flags: None