4 Replies Latest reply on Jul 18, 2014 12:26 PM by jsmay

    Coldfusion 11 and ldap

    jsmay

      I just installed a new server Windows SErver 2012 R2 and IIS 8.5 with ColdFusion 11. I copied over our intranet from using IIS6 and ColdFusion 6.1. The ldap is not working, the CGI.Auth_user is not populating.

        • 1. Re: Coldfusion 11 and ldap
          Kaif Akbar Level 1

          Some of ColdFusion codes used in CF6.1 may be deprecated in CF11, have you used "Code Analyzer" to check, either your codes are compatible with CF 11 or not?

          • 2. Re: Coldfusion 11 and ldap
            jsmay Level 1

            Yes, no errors for the pages using ldap calls. the dump doesn't return the values. Is the something with IIS or CF Admin that needs to be setup properly?

            • 3. Re: Coldfusion 11 and ldap
              Kaif Akbar Level 1

              Ideally not required if other codes are working..

               

              Can you check very short sample LDAP code just to crosscheck LDAP execution there?

              • 4. Re: Coldfusion 11 and ldap
                jsmay Level 1

                <HTML>
                <HEAD>
                   <TITLE>Common CGI Variables</TITLE>
                </HEAD>

                <BODY>
                <CFOUTPUT>
                <!––– display some commonly used CGI variables –––>
                <B>User's Browser Type:</B> HTTP_USER_AGENT = #CGI.HTTP_USER_AGENT#<BR>
                <B>User's IP Address:</B> REMOTE_ADDR = #CGI.REMOTE_ADDR#<BR>
                <B>Referring Page:</B> HTTP_REFERER = #CGI.HTTP_REFERER#<BR>
                <B>Server's Name:</B> SERVER_NAME=#CGI.SERVER_NAME#<BR>
                <B>Server's Port:</B> SERVER_NAME=#CGI.SERVER_PORT#<BR>
                <B>CGI Auth User:</B> CGI_User=#CGI.auth_user#<BR>
                </CFOUTPUT>

                </BODY>
                </HTML>

                 

                 

                Not working....... <B>CGI Auth User:</B> CGI_User=#CGI.auth_user#<BR>