3 Replies Latest reply on Apr 5, 2007 1:43 AM by RoboColum(n)

    RoboHelp 9 - blank popups

    schew01
      Hi,

      I am using RoboHelp 9 and have created several help files. For some odd reason I have enountered blank popups.
      Previously all the pop-ups were fine i.e. they could be viewed on all the PC's in our office. Up until today, on 3 other machines the pop-ups in the CHM file's are blank, but on my PC it is fine. All PC's are using windows XP with SP2 (including my PC).

      Can anyone shed some light on this issue?

      thanks
      S
        • 1. Re: RoboHelp 9 - blank popups
          RoboColum(n) Level 5
          Hi schew01 and welcome to the RH community.
          Have anything changed on these PCs that hasn't on your PC (e.g. windows updates? I'm assuming that you haven't changed the CHM at all? Also are there other PCs apart from yours that are OK or are you the only one where it works?
          • 2. Re: RoboHelp 9 - blank popups
            schew01 Level 1
            Hi Colum,

            Thanks for the welcome.

            The CHM file hasn't been changed. As far as I know nothing has changed on these PC's. Out of the 6 machines I tested on, the popups worked on 3, but did not work on the other 3.
            As for the window updates, we all have this option turned on to update & install automatically.

            We are all scratching our heads here. Any help would be much appreciated.

            Thanks
            S
            • 3. Re: RoboHelp 9 - blank popups
              RoboColum(n) Level 5
              Try checking the setting in Internet Explorer for any anomolies between the PCs - particularly in the area of ActiveX controls. If there are none, maybe try and identify whether anything was changed on the three PCs where the CHM doesn't work (e.g. new software, configuration settings, etc.). Perhaps your DBA may know something?