4 Replies Latest reply on Nov 17, 2014 10:00 AM by Sarah_OTT

    Internal error encountered,  Failed to generate eBook (Robohelp 11)

    Sarah_OTT

      Hello

       

      I'm new to Robohelp (I've been a long term user of Framemaker for print publications).

      The Ebook generation from the Single Source Layout pod has stopped working and I get this message: Internal error encountered,  Failed to generate eBook (Robohelp 11 eBook preprocessor 11.0.0.179)

       

      Compiling G:\Development\Course Development\CONE-online\Characteristics-of-light\Robohelp\Characteristics-of-light\Charac teristics of light\!SSL!\eBook\!epub_tmp_folder_0\Characteristics_of_light.epub ...

      Preparing to create eBook...

      Clearing output folder...

      Preparing files for eBook...

      Copying files...

      Updating files...

      Finished preparing in 4 sec(s)

       

      Initializing compiler...

      Generating eBook output - eBook Handler (11.0.2.240)...

      Transforming XHTML topics...

      Preparing XHTML topic "Questions_about_light.xhtml"...

      Preparing XHTML topic "The_Electromagnetic_Spectrum.xhtml"...

      Preparing XHTML topic "Using_wave_properties/Interferometry.xhtml"...

      Preparing XHTML topic "Using_wave_properties/Mach-Zehnder_modulators.xhtml"...

      Preparing XHTML topic "Using_wave_properties/The-wave-properties-of-light.xhtml"...

      Preparing XHTML topic "Wavelengths_and_Frequencies_in_optical_networks/ITU_bands.xhtml"...

      Preparing XHTML topic "Wavelengths_and_Frequencies_in_optical_networks/Light_sources_and_wavelengths.xhtml"...

      Preparing XHTML topic "Wavelengths_and_Frequencies_in_optical_networks/Wavelengths_and_Frequencies_in_fibre_opt ics.xhtml"...

      Preparing Table of Content...

       

      Generating EPUB 3 output...

      EPUB 3 output generation failed.

      Internal error encountered,  Failed to generate eBook.

       

      Could anyone give me any advice on what to do to fix it? What have I done? I did try installing Adobe Dig Eds 4 and it seemed to stop working after that, but I've tried uninstalling that and it still does the same. I also tried re-installing TCS5. The responsive HTML5 output still works ok.

       

      Thanks in advance,

      Sarah