3 Replies Latest reply on Jun 25, 2016 6:58 AM by Fiireman69

    Error 201 while installing CC, I tried a lot, but all didn't help...

    mtdaaa Level 1

      Running CreativeCloudSet-Up.exe: error 201: "Occurs when bits swapped on server when the download is paused and when server response is bad."

      Situation: home network with all connections wired.

      I did all of the following:

      - windows firewall switched off, didn't help

      - antivirus software switched off, didn't help

      - Internet options, LAN settings with or without check boxes, didn't help

      - started windows in save mode, with connections, didn't help

      - in a netwerk monitor (NetworkMiner), I see a call on port 443, but no response (601 bytes sent)

      - switched to another router on another home network, didn't help

      - renamed folder "OOBE" into "OOBE.old" (in folders "C:\Users\username\AppData\Local\Adobe" and "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe"), didn't help

      - renamed folder "AAMUpdater" into "AAMUpdater.old"  (in folder "C:\Users\username\AppData\Local\Adobe" and "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe"), didn't help

      - run CreativeCloudSet-Up as administrator, didn't help

       

      From the log file PDApp.log, I only see this:

      11/16/14 00:27:23:729 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 1404 | Schema version and schema compatibility version are same or greater than current

      11/16/14 00:27:23:744 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 1404 | _opm_handle_OPDReturnedStatus called with opdStatus as:0

      11/16/14 00:27:23:744 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 1404 | No Record found for the input fields in opm_getValueForKey

      11/16/14 00:27:23:744 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 1404 | Released OPM refrence successfully in opm_freeLibRef

       

      What else can I try?

      Please help...