2 Replies Latest reply on Dec 2, 2014 6:49 PM by chaributl

    Using LR 5.7

    chaributl

      I have Lightroom 5.7 and am not able to log in to LR mobile from my desktop.  My attempts proved to be fruitless so I decided to get a Creative Cloud monthly subscription to see if that fixed the issue.  I reinstalled LR and I get the same message that my "Computer does not appear to be connected to the internet". My computer is in fact connected to the internet.  Anyone else have this issue?  I have 5.7 on a PC and everything else in the program is working as it should.

        • 1. Re: Using LR 5.7
          greule Adobe Employee

           

          We have seen some instances on Windows where a user’s settings do not have TLS support enabled and in this case the user will be unable to connect to certain servers. This can be fixed by:
           
            1. On the Internet Explorer Tools menu, click Internet Options.
            2. In the Internet Options dialog box, click the Advanced tab.
            3. In the Security category, check Use TLS 1.0, Use TLS 1.1, and Use TLS 1.2 (if available).
            4. Note It is important to check consecutive versions. Not selecting consecutive versions (e.g. checking TLS 1.0 and 1.2, but not checking 1.1) could result in connection errors.
            5. Click OK

           

          Let me know your results.

           

          -

          Guido

          • 2. Re: Using LR 5.7
            chaributl Level 1

            Thanks for getting back to me. These instructions are for Internet explorer. I actually don't have explorer on my laptop.  I run Google chrome. Can you help me in that avenue?

             

            Sent from my iPad