7 Replies Latest reply on Jan 23, 2015 11:01 AM by Carl Von Stetten

    Stored Procedures stop working after Coldfusion 11 install (OS X 10.10.1)

    SeemusDesignAndWeb

      I recently installed a fresh install of CF 11 on Mac OS X Yosemite. All works fine except my stored procedures now no longer work. I am using SQL Server 2008 on Win XP using VMWare Fusion 7.

       

      The Stored procedure executes perfectly on the database and, when testing, all the paramaters are outputting OK on my CF page. But I get an error:

       

      [Macromedia][SQLServer JDBC Driver][SQLServer]Incorrect syntax near '='.

       

      The SP code is below:

       

      <cfstoredproc datasource="#dsn#" procedure="clw_logThisPage">

        <cfprocparam cfsqltype="CF_SQL_NUMERIC" dbvarname="logid" value="#session.logid#">

        <cfprocparam cfsqltype="CF_SQL_INTEGER" dbvarname="memberid" value="#session.member_id#">

        <cfprocparam cfsqltype="CF_SQL_VARCHAR" dbvarname="pagename" value="#launch#">

        <cfprocparam cfsqltype="CF_SQL_VARCHAR" dbvarname="clwref" value="#ref#" >

        <cfprocparam cfsqltype="CF_SQL_VARCHAR" dbvarname="casesletter" value="#letter#">

        <cfprocparam cfsqltype="CF_SQL_VARCHAR" dbvarname="statinstview" value="#view#">

        <cfprocparam cfsqltype="CF_SQL_INTEGER" dbvarname="year" value="#year#">

        <cfprocparam cfsqltype="CF_SQL_NUMERIC" dbvarname="id" value="#id#">

        </cfstoredproc>

       

      It looks as though the values are not being passed correctly to MS SQL. But I cannot find why this is happening. Any help would be much appreciated.

       

      With thanks

       

      John