1 Reply Latest reply on Feb 27, 2015 5:50 PM by station_two

    bridge cs6

    corral312

      My camera raw editing stopped working. Is there a way to get it started a gain?

        • 1. Re: bridge cs6
          Level 5

          The Bridge forum is across the hall:

           

          Bridge General Discussion

           

          But you need to provide a lot more details.  "Stopped working" doesn't tell anyone anything.

           

           

          BOILERPLATE TEXT:

           

          Note that this is boilerplate text.

           

          If you give complete and detailed information about your setup and the issue at hand,

           

          such as your platform (Mac or Win),

           

          exact versions of your OS, of Photoshop (not just "CS6", but something like CS6v.13.0.6) and of Bridge,

           

          your settings in Photoshop > Preference > Performance

           

          the type of file you were working on,

           

          machine specs, such as total installed RAM, scratch file HDs, total available HD space, video card specs, including total VRAM installed,

           

          what troubleshooting steps you have taken so far,

           

          what error message(s) you receive,

           

          if having issues opening raw files also the exact camera make and model that generated them,

           

          if you're having printing issues, indicate the exact make and model of your printer, paper size, image dimensions in pixels (so many pixels wide by so many pixels high). if going through a RIP, specify that too.

           

          A screen shot of your settings or of the image could be very helpful too,

           

          etc.,

           

          someone may be able to help you (not necessarily this poster, who is not a Windows user).

           

          Please read this FAQ for advice on how to ask your questions correctly for quicker and better answers:

           

          http://forums.adobe.com/thread/419981?tstart=0

           

          Thanks!