1 Reply Latest reply on Mar 1, 2015 8:32 AM by John T Smith

    Ik kan mijn Premiere Elements maar eenmaal openen bij het opstarten, daarna kan ik niet meer openen of moet weer mijn computer opnieuw opstarten

    jorgens35878669

      Ik kan mijn Premiere Elements maar een keer openen bij het opstarten , daarna kan ik niet meer openen of moet telkens weer op nieuw opstarten

        • 1. Re: Ik kan mijn Premiere Elements maar eenmaal openen bij het opstarten, daarna kan ik niet meer openen of moet weer mijn computer opnieuw opstarten
          John T Smith Adobe Community Professional & MVP

          From the Premiere Elements Information FAQ http://forums.adobe.com/thread/1042180
          •You MUST use an account with Administrator Privileges to run Premiere Elements
          •(Doing Run as Administrator http://forums.adobe.com/thread/969395 [says Encore and also for "All" versions of Premiere] will sometimes fix "odd" errors)
          •What version of Premiere Elements? Include the minor version number (e.g., Premiere Elements 12 with the 12.1 update)
          •What operating system? This should include specific minor version numbers, like "Mac OSX v10.9.4"---not just "Mac"
          •Has this ever worked before?  If so, do you recall any changes you made to Premiere Elements, such as adding Plug-ins, brushes, etc.?  Did you make any changes to your system, such as updating hardware, printers or drivers; or installing/uninstalling any programs?
          •Have you installed any recent program or OS updates? (If not, you should. They fix a lot of problems.)
          •What kind(s) of image file(s)? When talking about camera raw files, include the model of camera.
          •If you are getting error message(s), what is the full text of the error message(s)?
          •What were you doing when the problem occurred?
          •What other software are you running?
          •Tell us about your computer hardware. How much RAM is installed?  How much free space is on your system (C:) drive?
          •How many and what speed are your hard drive(s)... ie 5400rpm or 7200rpm or?
          And some other questions...
          •What are you editing, and does your video have an orange line over it BEFORE you do any work?
          •Which version of Quicktime do you have installed?

          •What is your exact brand/model graphics adapter (ATI or nVidia or ???)
          •What is your exact graphics adapter driver version?
          •Have you gone to the vendor web site to check for a newer driver?
          •For Windows, do NOT rely on Windows Update to have current driver information
          •-you need to go direct to the vendor web site and check updates for yourself
          •nVidia Driver Downloads http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
          •ATI Driver Autodetect http://support.amd.com/en-us/download/auto-detect-tool